Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona presenta la 7a edició de “Música per a Tothom” al Centre Cívic Pla de Palau

El cicle de trobades musicals pedagògiques tindrà lloc del 6 d’octubre al 22 de juny

L’Ajuntament de Girona presenta la 7a edició de “Música per a Tothom” que tindrà lloc del 6 d’octubre al 22 de juny al Centre Cívic Pla de Palau. Enguany, el festival serà una autèntica estació musical de luxe coronada amb la presència de grans artistes com Cláudio Suzin, Alex ‘Guitar’ García, Mane Ferret i Daniel Cros, Marianna Bernardini, David Mauricio i el Quartet Moana. Totes les actuacions compliran amb les mesures sanitàries i de seguretat decretades per frenar la propagació de la COVID-19 i els aforaments seran limitats.

En total seran 18 concerts amb entrada gratuïta a la Sala Anna Pagans del centre cívic, la qual, pel seu caire polivalent, fa que cada sessió sigui una veritable capseta de sorpreses respectant sempre la filosofia del festival de trencar barreres entre músics i públic, de fomentar el diàleg i d’apropar ambdues parts perquè la música en directe necessita tant els músics com els espectadors. Les actuacions, que tindran lloc sempre els dimarts a les 20 h, van més enllà de la música i pretenen ser unes trobades musicals-pedagògiques. 

El cicle començarà el 6 d’octubre amb el concert inaugural del pianista i pedagog brasiler Cláudio Suzin. El festival també comptarà amb el músic andalús Alex ‘Guitar’ García (3 de novembre), representant oficial a l’Estat espanyol de la famosa marca de guitarres nord-americanes National Resophonic. La cantant cubana, Mane Ferret, una de les grans veus de la música caribenya actual, vindrà al cicle acompanyada pel versàtil músic barceloní Daniel Cros (2 de febrer). També hi haurà cantants locals com la joveníssima cantautora gironina resident a Londres Marianna Bernardini (15 de desembre) i el també gironí David Mauricio (16 de març), qui protagonitza una de les propostes més fresques i consistents del pop català dels últims anys. Per últim, destaca l’actuació del Quartet Moana (2 de març), una de les formacions de cambra més sòlides i innovadores del panorama català.   

A banda de la diversitat d’estils i gèneres, el cicle manté igualment el seu tarannà pedagògic, incentivant la comunicació, la proximitat i la participació dels espectadors, i presentant propostes noves dins de la iniciativa. Així, enguany, hi haurà per primera vegada sessions de música folk argentina, a càrrec del duet Rho; sessions dels anys daurats del Cabaret i el Vodevil a Catalunya, a càrrec de l’artista gironina Gemma Vidal; i un viatge als orígens de la música electrònica i del theremin, sessió presentada pels músics i professors Jordi Parés i Marc Neuron.

“Música per a Tothom” està organitzada pel Centre Cívic Pla de Palau amb la col·laboració de l’associació Magic Room. El festival pretén ser una proposta de cultura de proximitat i de qualitat, apostant per la participació cívica i social i per la cultura de base i de barri per fer que la ciutat sigui realment dinàmica. 

Podeu consultar tota la programació en el següent enllaç.  
 

Programa
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.