Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La projecció de “Las dames azules” donarà el tret de sortida a una nova edició del Cicle de Cinema i Solidaritat

Enguany les propostes, que es podran veure al Cinema Truffaut de setembre a juny, conviden a reflexionar sobre la crisis mediambiental i climàtica actual

La nova edició del Cicle de Cinema i Solidaritat començarà dimarts dia 29 de setembre (20 h, Cinema Truffaut) amb la projecció del film Las dames azules, dirigit per Bérengère Sarrazin, un documental que apropa a la lluita d’un grup de dones de Cajamarca, al Perú, on fan front al projecte miner Conga que posa en risc els recursos hídrics de la regió. La projecció de la pel·lícula serà presentada per l’entitat Enginyeria sense Fronteres.
Precisament problemàtiques com el dret a l’aigua, la preservació de la biodiversitat i l’extractivisme seran temàtiques centrals de la proposta d’enguany sota el títol “Emergència climàtica, una advertència global”. El cicle és organitzat pel Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Girona, la Coordinadora d’ONG Solidàries i el Cinema Truffaut.
Des del mes de setembre i fins al juny, es podrà veure una pel·lícula mensual en una sessió en què diverses entitats gironines implicades en aquests temes exposaran la seva perspectiva i convidaran les persones espectadores a fer una reflexió conjunta sobre aquestes realitats. Les projeccions programades són: RiverBlue (Canadà, 2017), el 20 d’octubre; Hi havia una vegada una illa (Nova Zelanda, 2010), el 24 de novembre; Receptes per al desastre (Finlàndia, 2008), el 15 de desembre; Crude (Estats Units, 2009), el 26 de gener; El choque de dos mundos (Perú, 2009), el 23 de febrer; Hamada (Suècia, 2018), el 23 de març; Una veritat incòmode (Estats Units, 2006), el 27 d’abril, Santuario (Espanya, 2019), el 25 de maig i Hayati (Espanya, 2018), que es projectarà en el marc de la setmana internacional dels refugiats.
Totes les projeccions, que són amb entrada lliure, es faran al Cinema Truffaut que, de forma provisional, s’ha traslladat a la sala 12 dels Cinemes Albéniz Plaça amb motiu de les obres de reforma de tot l’edifici de l’antic Cinema Modern. Es garantiran totes les mesures de seguretat per a la prevenció del Covid-19. La mascareta és obligatòria. 
 

Programa
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.