Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona ha acordat allargar els terminis de pagament dels impostos i taxes municipals fins al 7 de setembre

Es mantindrà l’inici de la campanya, però es retardarà la finalització del termini fins al 7 de setembre, en comptes del 5 de juny previst.

Nova actualització en les mesures de l’Ajuntament de Girona per evitar la propagació del COVID-19
Dimarts 17/03/2020 - 19.07 h

Tot i que des de l’Ajuntament s’està a l’espera de les mesures que prenguin en aquest sentit les administracions superiors, ja en primer terme ha acordat allargar els terminis de pagament dels impostos i taxes municipals, que comença aquest mes d’abril. Es mantindrà l’inici de la campanya, però es retardarà la finalització del termini fins al 7 de setembre, en comptes del 5 de juny previst. També s’allargarà el calendari de pagament en el cas d’aquelles persones que el tinguin fraccionat en tres mensualitats, de manera que en comptes de fer-se efectiu als mesos d’abril, juliol i octubre, es farà en els mesos de juliol, setembre i octubre.

A més, respecte la possibilitat de fraccionar en períodes superiors a l’any, qui ho demani per aquest 2020 ho podrà fer sense interessos. Pels qui ja tenien concedida aquesta possibilitat des de l’any passat, se’ls allargarà el termini un mes més.

Més informació: web.girona.cat/coronavirus

Tornar