Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries per la Cursa Popular del Carrer Nou [el diumenge 20 d'octubre]

El diumenge 20 d'octubre se celebra la Cursa Popular del Carrer Nou a Girona.  A partir de les 9 h es portaran a terme les diferents proves que transcorren pels barris del Mercadal, Barri Vell, Centre i Eixample.

Recorreguts i horaris de les proves

Els recorreguts i horaris de les proves de les diferents curses són els següents:

1a cursa infantil, a les 9 h
Recorregut: sortida del c. Nou – pont de Pedra – pujada del Pont de Pedra – vial nord de la pl. de Catalunya – av. de Sant Francesc - c. de Santa Clara – C. Nou i fins a arribar a la meta.

2a cursa infantil, a les 9.10 h
Recorregut: sortida del c. Nou – pont de Pedra – pda. del Pont de Pedra – volta a la pl. de Catalunya – av. de Sant Francesc - c. de Santa Clara – pont de Pedra – 2a volta a la pl. de Catalunya – av. de Sant Francesc – c. de Santa Clara - c. Nou i fins a arribar a la meta.

La Milla, a les 9.25 h
Recorregut: sortida al c. Nou seguint pel pont de Pedra – pda. del Pont de Pedra – vial nord de la pl. de Catalunya – av. de Sant Francesc - c. de Santa Clara – pont de Pedra – pl. del Vi – c. dels Ciutadans – c. de la Cort Reial – c. de l'Argenteria – rambla de la Llibertat – vial nord de pl. de Catalunya - av. de Sant Francesc – c. de Santa Clara - c. Nou i fins a arribar a la meta.

Cursa de 5 km, a les 10 h
Recorregut des del c. Nou – pont de Pedra – pl. del Vi – C. dels Abeuradors – rambla de la Llibertat – c. de l'Argenteria - c. de la Cort Reial  - c. dels Ciutadans –– pl. del Vi – pda. del Pont de Pedra -  Volta a la pl. de Catalunya - av. de Sant Francesc – gran Via de Jaume I – pl. de la Independència (volta) – Pg. de Josep Canalejas – c. de Jeroni Real de Fontclara – av. de Ramon Folch – rotonda del Rellotge – c. de Berenguer Carnicer – pg. de Josep Canalejas – rotonda de Pedret – pont de Pedret – rda. de Pedret – c. de Palamós – c. de Jaume Pons i Martí – pl. de Sant Feliu – c. dels Calderers – c. de les Ballesteries - c. de la Cort Reial  - c. dels Ciutadans –– pl. del Vi – pda. del Pont de Pedra -  volta a la pl. de Catalunya - av. de Sant Francesc – gran Via de Jaume I - c. Nou i fins a arribar a la meta.

Cursa de 10 Km, a les 11 h
Recorregut pel c. Nou – pont de Pedra – pl. pel Vi – c. dels Abeuradors – rbla. de la Llibertat – c. de l'Argenteria - c. de la Cort Reial  - c. dels Ciutadans –– pl. del Vi – pda. del Pont de Pedra - volta a la pl. de Catalunya - av. de Sant Francesc – gran Via de Jaume I – pl. de la Independència (volta) – pg. de Josep Canalejas – c. de Jeroni Real de Fontclara – av. de Ramon Folch – rot. del Rellotge – c. de Berenguer Carnicer – pg. de Josep Canalejas – rot. de Pedret – pont de Pedret – rda. de Pedret – c. de Palamós – c. de Jaume Pons i Martí – pl. de Sant Feliu – c. de la Barca – c. de Bellaire – pda. del Rei Martí – pl. de la Catedral – pda. de la Catedral – pl. dels Lledoners – c. del Bellmirall – c. dels Alemanys – pl. de Sant Domènec – pl. de Josep Ferrater i Mora – pg. de Fora Muralla – pda. de les Pedreres – c. del Carme – pl. de Catalunya (vial sud) – pg. del General Mendoza – C. de la Rutlla – C. Emili Grahit – C. Jaume Balmes – C. Joan Maragall – Pl. Catalunya (vial central) - Av. St. Francesc – gran Via Jaume I – Av. Ramon Folch – Rot. Rellotge – C. Berenguer Carnicer – Pg. Josep Canalejas – Rot. Pedret – Pont de Pedret – Rda. De Pedret – C. Palamós – C. Jaume Pons i Martí – Pl. St. Feliu – C. Calderers - C. Ballesteries - C. Cort Reial  - C, Ciutadans –– Pl. Del Vi – pda. del Pont de Pedra - C. Nou i fins a arribar a la meta.

Afectacions als aparcaments

No es podrà estacionar en tots els carrers afectats pel recorregut des del dissabte 19 d’octubre a les 22 h i fins al diumenge 20 d’octubre a les 13 h.

Afectacions a la circulació de vehicles

A partir de les 8.45 h queden tancats a la circulació de vehicles els vials següents:

  • Plaça de Catalunya (i accés al Barri Vell per la plaça de Catalunya)
  • Carrer de Santa Clara
  • Pujada del pont de Pedra
  • Avinguda de Sant Francesc
  • Plaça del Vi
  • Carrer de la Cort Reial
  • Carrer de l'Argenteria
  • Rambla de la Llibertat

A partir de les 9.45 h s’afegeixen a les afectacions de trànsit de vehicles els vials següents:

  • Gran Via de Jaume I, tram entre la plaça de l'Hospital i l'avinguda de Ramon Folch (sentit nord).
  • Avinguda de Ramon Folch, tram entre la rotonda del Rellotge i la Gran Via de Jaume I (sentit nord).
  • Passeig de Josep Canalejas
    Pont de Pedret (sentit barri de Pedret)
  • Pujada de les Pedreres, tram entre carrer del Sol i el carrer del Carme.

A partir de les 11 h es tanquen al trànsit de vehicles els carrers següents:

  • Carrer de la Rutlla, tram entre el carrer de l'Ultònia i carrer de l'Emili Grahit.
  • Carrer del Carme, tram entre el pont de la Font del Rei i el pont de l’Areny, sentit centre ciutat.
  • Carrer del Migdia, tram entre el carrer de l'Emili Grahit i el carrer de la Creu
  • Carrer de Jaume Balmes
  • Carrer de Joan Maragall, tram entre el carrer de la Creu i la gran Via de Jaume I
  • Carrer de Pare Claret, tram entre el carrer de Juli Garreta i el carrer de Joan Maragall
  • Gran Via de Jaume I, tram entre el carrer d'Àlvarez de Castro i carrer de Joan Maragall

Entre les 12.30 h i les 12.45 h es restablirà la circulació dels vials afectats.

Afectacions als guals

Afectacions puntuals a les sortides de vehicles. Els guals dels vials afectats hauran de seguir les indicacions dels agents de la Policia Municipal i els voluntaris de la cursa.

Afectacions als busos urbans

Consulteu l’apartat d’incidències del web de TMG, o bé a Girona App. I les incidències de les línies de TEISA a https://x.com/Teisa1920.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar