Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries amb motiu del partit de futbol del Girona FC vs Real Sociedad [el dissabte 19 doctubre]

Amb motiu del partit de futbol que disputaran els equips del Girona FC i el Real Sociedad el dissabte 19 d’octubre, a les 18.30 hores, us trametem un document en el qual es detallen les afectacions de trànsit, les dates, llocs i horaris que estarà temporalment prohibit l’estacionament, així com les vies i horaris en què, per motius de seguretat, quedaran restringides a la circulació de  vehicles no autoritzats.

Al següent document trobareu tota la informació sobre les afectacions a la circulació de vehicles i restriccions d’estacionaments i franges horàries amb motiu d’aquest esdeveniment esportiu.

Novetats temporada 2024/2025:

  • L’accés 1, que fins ara estava a l’av. Montilivi amb el c. J. Corredor i Pomés, s’avança a la cruïlla de l’av. Montilivi amb el c. Puigsacalm. Es garantirà l’accés i sortida del veïnatge afectat.
  • L’accés 6, que estava ubicat al c. de Maria Aurèlia de Capmany amb el c. de Lluís Santaló, desapareix, atès que quedarà tallat a la circulació de vehicles. Els usuaris acreditats que fins ara accedien per aquest punt, ho faran per l’accés 1.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar