Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tancament d'alguns aparcaments de la ciutat per les Fires de Sant Narcís

Alguns aparcaments de la ciutat es tancaran abans i durant les Fires per diferents usos. A continuació detallem els aparcaments i dates de tancament:

  • Aparcament de Pedret, del 14 d’octubre al 8 de novembre per instal·lar-hi el campament dels firaires. Es reobrirà el 9 de novembre.
  • Aparcament de Berenguer Carnicer (meitat sud), del 21 d’octubre al 5 de novembre per instal·lar-hi la fira-mercat d'alimentació artesana i les taules informatives de diferents entitats. Es reobrirà el 6 de novembre.
  • Aparcament de les Ribes del Terdel 24 d’octubre al 4 de novembre com a zona de seguretat de les Fires.
  • Aparcament de sorra de l’Auditoridel 19 d’octubre, a partir de les 15 h, i fins al 6 de novembre pel muntatge del circ. Es reobrirà el 7 de novembre.

Les dates de tancament preveuen el buidatge dels espais, les tasques de neteja tant pel muntatge com pel desmuntatge, així com les activitats programades per fires.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar