Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tall de circulació al carrer del Nord [a partir del 24 de maig]

A partir del dimarts 24 de maig a les 7 h, es tornarà a tallar la circulació de vehicles del carrer del Nord, en el tram comprès entre el carrer de l'Anselm Clavé i la Gran Via de Jaume I. El motiu del tall és a causa de les obres de millora del paviment del carrer del Nord.

L'accés als guals compresos entre la Gran Via de Jaume I i el carrer de l'Anselm Clavé s'haurà de fer des de la Gran Via de jaume I.

L'accés als guals del carrer de l'Anselm Clavé així com l'accés al pàrquing Eiximenis, s'haurà de fer des del carrer de l'Eiximenis (carrer de Santa Clara, carrer de les Hortes, carrer de la Premsa i carrer de l'Eiximenis).

Els guals del carrer del Nord, compresos entre el carrer de l'Anselm Clavé i el carrer de les Hortes ho hauran de fer des del carrer de les Hortes.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar