Header: Girona emprèn

Girona Emprèn

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona Emprèn organitza dues sessions informatives sobre l’administració electrònica i l’Economia Social i Solidària

Les sessions es faran en línia i es realitzaran els dies 7 i 17 de maig de 10 a 11 del matí

El servei Girona Emprèn organitza per aquest mes de maig dues sessions informatives sobre temes d’interès per a persones empresàries, emprenedores i ciutadania en general.

La primera de les sessions és la Guia ciutadana de l’Administració electrònica i es farà en línia el divendres 7 de maig de 10 a 11 del matí. La sessió tractarà d’avantatges a partir d’exemples pràctics de la tramitació electrònica, els tipus d’identificació electrònica i com demanar-los així com drets i obligacions per part d’empreses, entitat, professionals i ciutadania.

La segona sessió està prevista pel dilluns 17 de maig també de 10 a 11 i en format virtual, es titula Noves Economies: l’economia social i solidària i té per objectiu apropar tant a persones empresàries com a persones emprenedores a l’economia social (ESS), què és, les claus i oportunitats genera aquesta nova forma d’entendre l’economia. També tracta aspectes més pràctics com el pla d’empresa, el tipus d’entitats d’ESS i les formes jurídiques i altres aspectes com la fiscalitat.
Totes les sessions són gratuïtes. Cal inscripció prèvia per tal de rebre l’enllaç a l’aula virtual un cop realitzada la inscripció.

Les sessions són a càrrec d’Albert Bosch Oliveras, ADOL d’Innovació, Creixement i Diversificació de l’Economia Social Local adscrit al servei Girona Emprèn. Les sessions tenen el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el FSE en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

Tornar