Header: estiu

Estiu 2023

Menú de navegació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza aquest dijous la segona edició del “Rodamons Fest”

La jornada tindrà lloc a l’Estació Espai Jove, a partir de les 17 h, amb una programació d’esperit festiu.

Cartell de l'edició d’enguany

L’Ajuntament de Girona organitza aquest dijous, dia 15 de juny, la segona edició del “Rodamons Fest” a l’Estació Espai Jove, a partir de les 17 h. La trobada pretén facilitar a les persones joves viure experiències a l’estranger amb una programació d’esperit festiu. S’hi podran trobar tallers de dansa africana i del pacífic (currulao), teatre social, folk català i activitats adreçades a persones que volen marxar a l’estranger o n’han tornat.

Un dels objectius del “Rodamons Fest” és crear xarxa entre aquelles persones que han fet estades a l’estranger i les que tenen ganes de fer-ho, per així compartir coneixements i crear sinergies. En aquest sentit, per una banda, hi haurà un espai reservat a organitzacions de Catalunya que tenen projectes a l’estranger, ja siguin de voluntariat, cooperació internacional, feina, pràctiques professionals o intercanvis juvenils, perquè les persones assistents puguin conèixer opcions per marxar. Per altra banda, hi haurà activitats adreçades a persones que han tornat després de viure experiències fora del país. 

La jornada acabarà amb un concert de Laduda Ofender, un grup de versions que adapta grans temes de tots els gèneres al caixó, guitarra, efectes i veu. El “Rodamons Fest” és una activitat gratuïta i oberta a tothom organitzada per L’Estació Espai Jove de l’Ajuntament de Girona.

Per a més informació es pot consultar la web del Rodamón o el vídeo promocional de l’activitat.  

Tornar