Header: Coronavirus

Coronavirus

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona reobre els parcs infantils de la ciutat

Per utilitzar aquests espais cal que les famílies segueixin les mesures indicades per evitar el risc de contagi del COVID-19

L’Ajuntament de Girona ha reobert avui els parcs infantils de la ciutat, tancats durant l’estat d’alarma per evitar el risc de contagi del COVID-19. El consistori ha pres aquesta decisió després de rebre les directrius de la Generalitat de Catalunya i valorar internament la reobertura. 

“Un cop hem entrat en la nova fase de gestió d’aquest episodi, des de l’Ajuntament continuem prenent mesures per reprendre l’activitat a la ciutat el màxim possible. Tot i això, estem veient com s’estan produint rebrots i, per tant, demano màxima prudència i responsabilitat a la ciutadania i seguir tots els consells per a benefici de tots”, ha subratllat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. 

Les brigades municipals estan retirant els precintes dels parcs infantils perquè les famílies puguin gaudir d’aquests espais. Per utilitzar-los, cal que se segueixin les mesures indicades per tal de garantir la seguretat sanitària de tothom. Els infants de 6 anys o més han de portar obligatòriament mascareta. Tots els nens i nenes han de rentar-se les mans abans i després d’usar el parc i s’ha de mantenir la distància d’1,5 metres entre les persones. A més, no es poden compartir joguines i cada aparell de joc ha de ser utilitzat només per un infant, llevat que siguin de la mateixa unitat familiar. 

A partir d’avui, els ciutadans i ciutadanes també ja poden passejar per les muralles. Per accedir-hi és obligatori l’ús de mascareta, ja que en aquest espai no es pot garantir la distància de seguretat. També han reobert els jardins dels Alemanys i els jardins de la Francesa.  
 

Tornar