Header: Coronavirus

Coronavirus

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comunicat de les afectacions a nivell esportiu de les mesures decretades el passat 4 de gener

Segons la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19.

D'acord amb la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya us informem que:

  1. Les instal·lacions i els equipaments esportius en espais tancats estan tancats per a l’activitat esportiva, a excepció de les piscines a on no es pot superar el 30% de l’aforament autoritzat i no es permet el desenvolupament d’activitats en grup.

    Així doncs:
  • Les piscines municipals de Palau i Sta. Eugènia - Can Gibert del Pla resten obertes. Per accedir al bany lliure cal fer reserva prèvia
    Els horaris són:

    - Piscina de Sta. Eugènia - Can Gibert del Pla: 
      De dilluns a divendres de 7 a 21 h. Dissabtes de 8 a 20 h. Diumenges de 9 a 14 h.

    - Piscina de Palau: 
      De dilluns a divendres de 8 a 21 h. Dissabtes de 9 a 20 h. Diumenges de 10 a 14 h.
  • Les persones usuàries de les piscines municipals poden utilitzar els vestidors, respectant el % d’aforament.
  • Les activitats fisicoesportives per a adults a partir del divendres 8 de gener es porten a terme en format virtual.
  • Les activitats fisicoesportives per a gent gran queden suspeses.
  • Les activitats aquàtiques: la nostra voluntat és iniciar les activitats aquàtiques, no ho dubteu, tot i això, amb les noves mesures i restriccions no les podem iniciar. Us mantindrem informats/ades i enviarem un correu electrònic a les persones interessades quan es puguin iniciar. Un cop s’iniciïn les activitats aquàtiques us informarem de com es realitzarà el retorn econòmic de l'import de la part proporcional de les sessions no realitzades.
  • Els entrenaments de les entitats i clubs esportius queden suspesos, ha excepció dels entrenaments d’equips o esportistes que participen en competicions d'àmbit estatal i internacional.
  • No es troben afectats per aquestes limitacions els centres de tecnificació i rendiment esportius, tant de titularitat pública com privada, així com les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d’acollir entrenaments i competició professional, estatal i internacional.
  1. Les instal·lacions i els equipaments esportius a l’aire lliure poden obrir i utilitzar-se sempre que es compleixin les condicions següents: A/ Es garanteixi que no se supera el 50% de l’aforament autoritzat, incloent-hi tant els usuaris de les instal·lacions esportives com el públic assistent; B/ S’estableixi un control d’accés, C/ Romanguin tancats els vestidors; D/ Es permet el desenvolupament d’activitats en grup sempre que no concentrin més de sis persones, inclosa la persona que és la professora o monitora si escau. La mateixa limitació s’aplica a les classes d’activitats esportives que es practiquen individualment o en grups de menys de sis persones.
  • L’Escola de Tennis es porta a terme de forma presencial a partir del dissabte 9 de gener.
  • Les pistes de tennis i pàdel de la Zona Esportiva de la Devesa estan obertes en el seu horari habitual. Per accedir-hi cal fer realitzar la reserva prèvia. Els vestidors romanen tancats.
  • Els camps de futbol municipal poden obrir i utilitzar-se sempre que es compleixin les condicions establertes abans de l’inici de les vacances de Nadal.
  1. Queda prohibida la utilització d’equipaments esportius que no estiguin supervisats i que hauran de quedar tancats físicament incloent pistes i camps d’esports públics a l’aire lliure.
    Així doncs: Les pistes públiques, les pistes d’skate, els parcs de salut i els parcs de cal·listènia estan tancats i no es poden utilitzar.
  2. S’estableix l’ajornament de totes les competicions esportives previstes per ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d’aquesta Resolució, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals que s’han de celebrar sense assistència de públic.
  3. Es restringeix la mobilitat interna al perímetre municipal durant tota la setmana.

La vigència d'aquest decret és a partir del 7 de gener de 2021, amb una durada prevista inicial de 10 dies, fins a les 00.00 del 18 de gener de 2021.

Tornar