Header: Coronavirus

Coronavirus

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza trobades digitals per mantenir actiu el món de l’esport

Un dels objectius serà complementar l’oferta esportiva després que les restriccions per frenar la COVID-19 hagin obligat a suspendre moltes activitats

L’Ajuntament de Girona ha organitzat trobades digitals amb l’objectiu de mantenir actiu el món de l’esport. Amb aquesta iniciativa, el consistori pretén completar l’oferta esportiva gironina i seguir donant ajut al sector després que les restriccions per frenar la COVID-19 hagin obligat a suspendre moltes activitats. 

De moment, s’han organitzat dues trobades digitals. La primera tindrà lloc el dijous 19 de novembre de les 19 a les 20.15 h. Amb el títol “Embaràs, esport i activitat física”, la periodista Olga Praderas entrevistarà l’atleta, entrenadora i periodista Anna Comet i la cardiòloga i corredora popular Maria Berenguel perquè expliquin les seves experiències personals sobre com han viscut i compaginat els seus embarassos amb la pràctica de l’activitat física i esportiva. Aquesta jornada s’emmarca dins el projecte “Dona i Esport” de l’Ajuntament de Girona.

“Des del govern municipal continuem treballant en tot moment per a l'esport des de molts àmbits, buscant fórmules alternatives i atractives per continuar actius”, ha explicat el vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, que ha remarcat que una de les prioritats és, “sobretot, la de donar suport a les entitats i als clubs de la ciutat”.

La segona acció virtual és “Des de la graderia”. En aquest cas, està organitzada conjuntament amb el Consell Esportiu del Gironès i tindrà lloc el dilluns 30 de novembre de 19.30 a 21 h. “Aquesta proposta respon a una de les accions incloses en el Pla Estratègic de l’Esport de Girona 2018-2028 i a un dels principals objectius del Pla de Govern, que és la promoció de l'esport base i femení”, ha assegurat el regidor d'Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que anima tothom a participar-hi. “Donem suport a l'esport dins i fora dels terrenys de joc, perquè l'esport és vida i salut”, ha afirmat Bertran.

En format virtual, el llicenciat en CAFE i coautor del llibre Des de la graderia, Albert Juncà, explicarà quin rol cal prendre en la pràctica esportiva dels infants (com a entrenadors/es o pares i mares); com podem animar des de la graderia i evitar els impactes negatius; i com aprofitar l’esport per millorar la comunicació del club, l’entitat, la família amb els joves esportistes, entre d’altres.

Les inscripcions a les trobades digitals són gratuïtes però cal inscripció prèvia a girona.cat/esports.
 

Embaràs, esport i activitat física
Des de la graderia
Tornar