Header: Coronavirus

Coronavirus

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona realitzarà uns 90 controls de circulació aquest cap de setmana

El cos ha desplegat un dispositiu específic en els accessos de la ciutat arran del confinament municipal dels caps de setmana decretat per la Generalitat de Catalunya. Els agents han detingut aquesta matinada dos joves per un robatori amb intimidació.

La Policia Municipal de Girona ha posat en marxa un dispositiu específic de control de circulació en els accessos de la ciutat, després que la Generalitat de Catalunya hagi decretat un confinament municipal durant els caps de setmana (de les 6 h del divendres a les 6 h del dilluns). Es tracta de controls de mitja hora cadascun en 10 punts d’accés a la ciutat, i està previst fer-ne uns 90 entre avui i el dilluns al matí.

Concretament, aquesta matinada s’han realitzat nou controls en diferents punts i està previst fer-ne 28 més durant el dia d’avui. Pel que fa a dissabte i diumenge, la Policia té previst dur a terme uns 30 controls diaris més.

El cos policial també ha reforçat aquesta setmana el control de pas a la ciutat entre les 22 h i les 6 h davant la restricció de mobilitat nocturna. Des del dimecres 28 d’octubre, s’han realitzat 30 controls de pas en diferents punts de la ciutat. En ells, s’han detectat 520 persones i 358 vehicles i s’han aixecat un total de 31 actes per incompliment de les mesures decretades per contenir els brots de la COVID-19. La resta es tractava de casos excepcionals que contemplen les mesures. 

També s’ha denunciat a un local de restauració de la carretera de Santa Eugènia per incomplir les restriccions i s’han aixecat 5 actes de sorolls per festes en domicilis. Cal destacar, que no s’ha detectat cap botellón a la via pública durant aquesta franja horària nocturna. 

D’altra banda, la Policia Municipal de Girona ha detingut aquesta matinada dos joves per un robatori amb intimidació. Els fets han succeït al voltant de la 01.45 h al carrer de Santa Clara. Els agents estaven fent patrullatge per la zona quan han vist dos joves que llançaven un objecte a terra i es dividien, un cap al passatge que dona accés a la plaça de Josep Pla i l’altre continuava cap al carrer de Santa Clara, quan han vist la Policia. 

La patrulla els ha aturat i ha comprovat que havien llançat una navalla a terra. Mentre els identificaven, un sense sostre que pernocta per la zona ha requerit als agents per denunciar que els dos joves l’havien amenaçat amb una navalla i li havien robat 4 euros. Concretament, aquests diners han estat localitzats al cim d’un dels joves. 

Tots dos han estat detinguts per un robatori amb intimidació. Després de realitzar les primeres diligències, els dos joves han estat traslladats als Mossos d’Esquadra.  

Declaració responsable
Tornar