Header: Coronavirus

Coronavirus

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Cultura segura amb Els Amics de les Arts: dos concerts a l’Auditori de Girona amb un aforament màxim del 50%

Els Amics de les Arts presenten a Girona el seu darrer treball “El senyal que esperaves”. Traslladat el juny del 2021 el concert de la mezzosoprano Gaëlle Arquez.

L’Auditori de Girona compleix els protocols de seguretat per a la prevenció de la COVID-19, i els concerts d’aquest cap de setmana tindran un aforament màxim del 50%. En aquest sentit, el públic assistent al concert d’Els amics de les Arts s’ha repartit en dos dies consecutius per complir amb la limitació màxima de la meitat de l’aforament, seguint les darreres restriccions anunciades i que entren en vigor aquest divendres.
Els Amics de les Arts presentaran el dissabte 17 d’octubre (20.30h) i el diumenge 18 d’octubre (19.30h) el seu darrer disc, El senyal que esperaves (Música Global / Universal Music). Després de 10 anys de trajectòria, l’essència d’Els Amis de les Arts es manté intacta i la seva connexió amb el públic és indiscutible. 

D’altra banda, el concert de la mezzosoprano Gaëlle Arquez, previst pel diumenge 18 d’octubre, es trasllada al 19 de juny del 2021. La seva actuació a l’Auditori de Girona, que era el debut de l’artista a l’Estat espanyol, queda suspesa a causa de les restriccions en desplaçaments internacionals causades per la COVID-19. Les persones que havien adquirit l’entrada ja han estat informades del canvi de data i de les opcions de devolució.

L’Auditori de Girona aconsella al públic portar l’entrada descarregada al mòbil, arribar a l’Auditori a l’hora assignada a l’entrada, portar la mascareta en tot moment i seguir les recomanacions del personal de sala durant el concert per a la prevenció de la COVID-19.

Recomanacions per venir a l'Auditori
Més informació
Tornar