Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Alerta per a consumidors relacionada amb la retirada de tots els lots del producte cosmètic Makari Naturalle Carotonic Extrême Lotion Corps Élaircissante

El producte conté hidroquinona, en concentració de 4% en pes. Aquesta substància està inclosa en l'Annex II (llista de substàncies prohibides en productes cosmètics) del Reglament (CE) 1223/2009, la qual cosa fa que estigui prohibit el seu ús en productes cosmètics.

Aquest producte cosmètic no compleix el Reglament (CE) 1223/2009.

El producte es ven en comerç en línia a través de la pàgina web Amazon.

Mesures adoptades

Les autoritats franceses han comunicat la mesura voluntària de retirada del producte del lloc web des d’on es ven.

Recomanacions als consumidors

  • No adquiriu cap unitat d’aquest producte.
  • Si disposeu d’alguna unitat d’aquest producte, deixeu-la d’utilitzar de manera immediata.

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a controlfarmaceutic.salut@gencat.cat, indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

Si heu experimentat o teniu coneixement que algú ha patit algun efecte no desitjat atribuïble a l’ús d’un producte cosmètic, podeu comunicar-ho a través del portal NotificaCS.

Més informació
Alertes i notes informatives sobre productes cosmètics

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar