Header: Subvencions

Subvencions, beques i ajuts

Ruta de navegació

Subvencions, beques i ajuts

En aquesta pàgina trobareu una relació actualitzada de les subvencions i altres ajuts que l'Ajuntament de Girona té previst de convocar durant l’exercici pressupostari, amb la indicació de l’objecte o finalitat i la descripció de les condicions per ser-ne beneficiari.

La relació de convocatòries s'ha organitzat en funció dels destinataris de la subvenció i/o de l'àmbit d'actuació.

Publicador de continguts

Beques per a l'intercanvi de residències creatives dins del Bòlit Residència Girona Creativa 2023

Pendent de convocatòria Termini obert Resolució Convocatòria tancada
Beques destinades al sector creatius de diferents àmbits artístics gràcies a l’intercanvi de residències d’artistes entre el Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona i altres projectes nacionals i internacionals. L’objectiu d’aquesta línia de beques impulsada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona és el de fomentar i donar suport a la creació en arts visuals de projectes artístics vinculats a la creació contemporània per tal que es puguin desenvolupar en altres territoris, afavorint l’intercanvi cultural i de coneixement.

Ja s'ha publicat a l'e-tauler la resolució definitiva de la convocatòria 2023 per a la concessió de tres beques per a l'intercanvi de residències creatives del Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona amb Rad'Art Project (Itàlia), La Chambre Blanche (Quebec) i Lo Pati. Centre d'Art de les Terres de l'Ebre (Amposta).

Resolució i justificació

Termini de resolució i notificació

El termini màxim per a resoldre i notificar serà de sis mesos a comptar des de la data de publicació de la convocatòria.

El venciment del termini sense que s’hagi notificat la resolució, legitima les persones interessades per entendre desestimada, pel silenci administratiu, la seva sol·licitud.

Acceptació de la beca

Les persones beneficiàries d’una beca disposaran d’un termini de 10 dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la data de fer-se pública la resolució definitiva de la convocatòria, per presentar per registre d’entrada d’aquest Ajuntament l’acceptació de la beca.

Termini de justificació

La presentació de la justificació serà d’un termini màxim i improrrogable de tres mesos a partir de la finalització del període previst de l’execució de projectes establert a la convocatòria.

Resolució 2023
Tràmit d'acceptació
Tràmit de justificació

Tornar