Header: Lleuresport

Lleuresport

Lleuresport, 38è Parc Infantil i Juvenil de Nadal

Lleuresport

Adreça:
Complex esportiu GEiEG Sant Narcís
c. Empúries, 47 - 17005 Girona
Tel: 972 23 44 59
www.geieg.cat

Amb autobús:
Línia 5 i línia 7
www.girona.cat/bus   

Amb girocleta:
Les estacions més properes són la del passeig de Ramon Berenguer II, la de la plaça de Pere Calders i la del Pont del Dimoni www.girocleta.cat

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona recupera l’esperit del Lleuresport, el parc infantil i juvenil de Nadal de la ciutat

Enguany, la proposta tornarà al seu format habitual amb una trentena d’activitats lúdiques i educatives, tallers, gimcanes i jocs populars per a infants i alternatives d’oci per a adolescents. La iniciativa tindrà lloc al Complex Esportiu del GEiEG de Sant Narcís els dies 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre del 2021 i el 3 i 4 de gener del 2022.

El Lleuresport tornarà al seu format habitual aquest Nadal. Després que se n’adaptés la darrera edició per la situació sanitària, aquest any Girona recupera la normalitat del parc infantil i juvenil de Nadal de Girona i programarà una trentena d’activitats lúdiques i educatives per al públic familiar. El vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats; el regidor d’Educació, Infància i Esports del consistori, Àdam Bertran, i el president del GEiEG, Francesc Cayuela, han presentat avui la 37a edició del Lleuresport, coorganitzat conjuntament pel GEiEG i l’Ajuntament de Girona.

Coincidint amb les festes nadalenques, les instal·lacions del Complex Esportiu del GEiEG de Sant Narcís s’ompliran de diversió i entreteniment per a tothom. Entre el 24 de desembre i el 4 de gener, el Lleuresport oferirà una àmplia programació de propostes, tallers, gimcanes i jocs populars per a infants i d’alternatives d’oci per a nois i noies adolescents d’entre 12 i 15 anys, amb inflables i un circuit d’aventura amb un rocòdrom, una tirolina o un espai d’escalada. Els més petits i petites també podran entregar la carta adreçada als Reis de l’Orient a la patge reial de Ses Majestats. A l’espai hi haurà servei de bar.

“Voldria destacar la importància de la col·laboració entre l’Ajuntament de Girona i el GEiEG, que sumen esforços per fer una activitat de ciutat com és el Lleuresport”, ha assegurat el vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, qui ha remarcat “el paper que juga el GEiEG a la ciutat, tant des d’un punt de vista esportiu com també social, cultural i educatiu”.

Precisament el regidor d'Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran, ha destacat aquesta voluntat de transmetre valors: “El Lleuresport, tot i ser un espai lúdic, sempre ha procurat tenir també un vessant educatiu, amb l’objectiu d’aconseguir que el parc no només sigui un lloc on infants i jovent puguin passar-s’ho bé, sinó que també sigui un espai d’aprenentatge”, ha dit Bertran.

La inauguració de l’esdeveniment tindrà lloc el dia 24 de desembre, a les 12 h, amb un espectacle a càrrec del Gran Circ de Nadal de Girona i amb la benvinguda per part d’en Liós, la mascota del Lleuresport. També hi haurà una programació especial els dies 27 de desembre, amb la campanya de recollida de joguines “Els seus drets en joc”, de la Creu Roja Girona, i 3 de gener, amb un taller de castells que tindrà lloc de 17 a 20 h a càrrec de Marrecs de Salt.

Un cop més, el parc infantil i juvenil de Nadal de Girona comptarà amb la col·laboració de la Diputació de Girona i de diverses entitats com la Fundació Amics Joan Petit. Nens amb Càncer, l’Associació Cultural i Esportiva de Bombers de Girona, la Creu Roja Girona, els Marrecs de Salt o les empreses Honda Grup Blanch, Montepio Girona i Instituts Odontològics, tot organitzant diverses activitats. A més, el Lleuresport comptarà de nou amb un vessant solidari, ja que s’hi farà recollida d’aliments per al Banc dels Aliments.

L’horari d’obertura variarà en funció de la data. Els dies 24 i 31 de desembre, el parc obrirà de 10.30 a 14 h. La resta de dies (27, 28, 29 i 30 de desembre, i 3 i 4 de gener) les instal·lacions obriran de 10.30 a 14 h i de 16 a 20 h. El preu oscil·larà entre els 3 € i els 10 €, amb la possibilitat d’aplicar diversos descomptes i ofertes.

Web del Lleuresport
Cartell
Tornar