Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament preveu reobrir les escoles bressols municipals el pròxim 1 de juny, tal com està programat que facin la resta de centres educatius

L’Ajuntament de Girona preveu reobrir les escoles bressols municipals el pròxim 1 de juny, igual que està programat que ho facin la resta de centres educatius. Aquesta tornada a les aules, però, estarà subjecte a l’evolució de la crisi sanitària del COVID-19.
Per poder complir amb les mesures de seguretat, des del servei de les llars d’infants s’està treballant amb la idea d’oferir un nombre reduït de places i que en el cas d’un excés de demanda es doni prioritat a les famílies vulnerables i a aquelles que no tinguin a ningú amb qui deixar els seus fills perquè treballen. A més, es podrà escollir entre tres possibles horaris: de 9 h a 12 h i de 15 h a 17h; de 9 h a 12h o de 15 h a 17 h; i de 9 h a 17 h. 

Tal com ha anunciat el Departament d’Educació, el període de prescripció pel curs 2020-21 es posarà en marxa el 13 de maig i es farà de forma telemàtica. 

Tornar