Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Dilluns 11 de maig les línies L1, L2 i L5 recuperaran la seva freqüència de 30 minuts i tornarà a circular l'L10 cap a Fornells de la Selva. Continuarà sense circular l'L8

Acció inclosa en el paquet de mesures urgents post COVID-19

Dimarts 05/05/2020 - 18.10 h
Novetats en les mesures de l’Ajuntament de Girona per evitar la propagació del COVID-19

Pel que fa al transport públic, la pròxima setmana les línies L1, L2 i L5 recuperaran la seva freqüència i els autobusos passaran cada 30 minuts, en comptes de cada hora com feien fins ara. A més, tornarà a circular l'L10 que connecta la ciutat amb el municipi de Fornells de la Selva. Continuarà sense circular l'L8 que enllaça amb la Universitat de Girona. Cal recordar que es manté la normativa de seguretat instaurada al transport públic i, per tant, l’entrada a l’autobús s’haurà de fer per la porta del darrere i pagar amb abonament. S’està treballant per ampliar els punts de recàrrega de les targetes.

La regidora de Mobilitat i Via Pública, Marta Sureda, ha detallat que l’afluència d’usuaris i usuàries a les línies de bus TMG s’ha reduït fins al 95%. Pel que fa a l’aforament, s’ha arribat a un màxim del 25% de la capacitat total, lluny del terç permès. Aquesta setmana, l’aforament s’ha ampliat fins al 50%.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar