Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Talls de circulació previstos per la pròxima setmana [del 14 al 18 d'octubre]

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per la pròxima setmana:

  • Tall del carrer de Bonaventura Carreras i Peralta, el dilluns 14 d’octubre, de 8 a 10.30 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del números 8.
  • Tall del carrer dels Ciutadans, el dilluns 14 d’octubre, de 14 a 17 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 11. La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat i el carrer de l’Argenteria. L'L12 del bus urbà no circularà pel Barri Vell.
  • Tall del carrer de Narcís Monturiol, el dilluns 14 d’octubre, de 9.30 a 11.30 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 32.
  • Tall del carrer de Sant Josep, entre el carrer de la Mora i el carrer del Portal Nou, del dilluns 14 al dimecres 16 d’octubre, de 8 a 18 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 13. 
  • Tall del carrer de la Claveria, el dimarts 15 d’octubre, de 8 a 10 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 1.
  • Tall del carrer de Bonastruc de Porta, entre el carrer del Cerverí i la ronda de Ferran Puig, el dimarts 15 d’octubre, de 9.30 a 11 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 20. La circulació de vehicles es desviarà cap al carrer Cerverí.
  • Tall del carrer de Bailèn, el dimarts 15 d’octubre, de 9.15 a 13.15 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 20.
  • Tall del carrer de les Ballesteries, el dimarts 15 d’octubre, de 14 a 19 h, i del dimecres 16 al divendres 18 d’octubre, de 14 a 18 h.  El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 43. La circulació de vehicles es desviarà cap al carrer de l’Argenteria. L'L12 del bus urbà no circularà pel Barri Vell.
  • Tall del carrer de Josep Maluquer Salvador, entre el carrer de la Rutlla i el carrer del Migdia, el divendres 18 d’octubre, de 17 a 23 h. El motiu del tall és a causa d’un sopar popular. No es permetrà l’accés als guals en tot el tram del carrer afectat. L’accés als guals de la travessia de la Creu, entre el carrer de la Creu i el carrer de Josep Maluquer Salvador, i els del carrer del Cardenal Margarit hauran d’entrar i sortir des del carrer de la Creu. L’accés als guals de la travessia de la Creu, entre el carrer de la Salle i el carrer de Josep Maluquer Salvador, hauran d’entrar i sortir des del carrer de la Salle.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar