Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions puntuals al pla de Campdorà [del 16 al 31 de maig]

Del 16 al 31 de maig, la circulació de vehicles a la C255, des del límit del terme municipal de Girona fins al Pont de l’Aigua, es veurà afectada. El motiu d'aquestes afectacions és a causa de les obres de canalització de la xarxa troncal de fibra òptica entre les poblacions de Flaçà, Sant Joan de Mollet, Bordils, Celrà, Girona i Sarrià de Ter.

Els dies 16, 17 i 20 de maig, les actuacions seran a la C255 des del límit del terme municipal de Girona fins al km 1,3 aproximadament (el trencant de la Canina de Campdorà).

Durant la setmana del 20 al 24 de maig, els treballs es duran a terme pel camí que va des de la Canina fins a Transports Simon. Aquest camí no es tallarà, però els vehicles que hi circulin tindran retencions puntuals. Es recomana utilitzar la C255 per als desplaçaments, sempre sigui possible. La línia del bus a la demanada no es veurà afectada, a excepció de possibles petites retencions.

La setmana del 27 al 31 de maig, els treballs s’executaran per la C255 des del km 0,8 (trencant de Can Simon) fins al Pont de l’Aigua. Tots els treballs que es realitzin a la C255 estan tutelats per la Demarcació de Carreteres de la Generalitat de Catalunya. Les afeccions a la circulació de vehicles seran dins de l’horari laboral; fora d’aquest, el trànsit no es veurà afectat.

Durant les obres es podrà circular en ambdós sentits de la marxa.

Aquestes dates estan condicionades a la meteorologia, en cas  de canvis importants es farà un nou avís.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar