Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries amb motiu del Festival Sea Otter [del 14 al 25 de setembre]

El festival Sea Otter Costa Brava - Girona se celebra al Pavelló Municipal de Fontajau i en el seu entorn, del 22 al 24 de setembre de 2023.

Aquest Festival s'estableix als aparcaments del Pavelló de Fontajau i també ocupa el tram de vial de l'avinguda de Josep Tarradellas de davant el Pavelló de Fontajau (entre la rotonda de Fontajau i la rotonda de Josep Tarradellas i Joan) i la zona d'aparcament del camí de la Font de l'Abat.

Afectacions a l'estacionament de vehicles

Aparcament del pavelló de Fontajau: les reserves d'espai s'han iniciat el dijous 14 de setembre. El desmuntatge alliberarà els aparcaments del pavelló per trams els dies 25, 26 i 27 de setembre.

Aparcaments del carrer de Fontajau: ocupació de l'aparcament per la fira, a partir del dissabte 16 de setembre i fins al dilluns 25 de setembre, al vespre.

Aparcament de sorra del Camí de la Font de l'Abat: reservat per a la fira des del dimecres 20 de setembre i el diumenge 24 de setembre, a la tarda.

Aparcament del passeig de la Devesa (zona mercat de la Devesa): des del dissabte 23 de setembre, després del mercat setmanal, fins al diumenge a la tarda.

Tancament a la circulació de vehicles i al pas dels vianants

Avinguda de Josep Tarradellas, entre les rotondes de Fontajau i de Josep Tarradellas: del divendres 22 de setembre, a les 9.30 h, i fins al diumenge 24 de setembre, al vespre.

Passera de Fontajau: l'accés a la passera per a vianants des de l'aparcament del pavelló queda tancada, del divendres 22 de setembre, a les 12 h, i fins al diumenge 24 de setembre, al vespre. La passera es manté oberta entre la Devesa i el parc de les Ribes del Ter.

Afectacions a la circulació 

Durant la fira es portaran a terme nombroses proves esportives que afectaran la circulació dels vials de l'entorn de Fontajau:

  • El dissabte 23 de setembre hi haurà afectacions al Pont de Fontajau al matí, cap a les 6 h, i a la tarda a partir de les 18 h.
  • El diumenge 24 de setembre hi haurà afectacions al matí, a partir de les 8 h, a l'avinguda de Josep Tarradellas i al carrer Güell.

Bus urbà

Les afectacions als busos urbans s'informaran a l'enllaç de TMG.

Bus interurbà

La zona d'estacionament de busos interurbans del pavelló de Fontajau queda anul·lada del 16 al 25 de setembre.

La zona de parada pels busos turístics és al passeig de la Devesa, al costat de l'aparcament de la rotonda de Pedret.

Recomanacions de mobilitat per assistir a la Fira Sea Otter 2023

  • Si us desplaceu des de la ciutat de Girona, podeu arribar caminant, en transport públic o en bicicleta. A les instal·lacions de la fira hi haurà aparcament per a bicicletes vigilat.
  • L'L5 té la parada més propera a la fira SEA OTTER. Les línies L2 i L6 paren a prop de la rambla de Xavier Cugat i l'L11, que circula el divendres i dissabte, té parada a la Devesa (Palau Firal).
  • La bicicleta és una altra opció per arribar fins a la fira, a dins de les instal·lacions hi haurà aparcaments vigilats per a bicicletes. Podeu consultar la xarxa pedalable de la ciutat en aquest enllaç.
  • La Girocleta pot ser una alternativa per acostar-se a la fira. Consulteu l'estat dels aparcaments aquí.
  • Si us desplaceu de fora de la ciutat, prioritzeu el transport públic i la bicicleta. A les instal·lacions de la fira hi haurà aparcament per a bicicletes vigilat.
  • La xarxa interurbana pedalable ofereix arribar a la ciutat des de diverses poblacions.
  • Si us heu de desplaçar en vehicle privat, utilitzeu l'aparcament que la fira habilita a la zona del Polígon Industrial de Domeny Nord (costat sortida AP-7 GIRONA OEST). Des d'aquest aparcament, un autobús llançadora us acostarà gratuïtament a la fira. També podeu arribar a peu o en bicicleta pel carril bici senyalitzat.
  • En cas que assistiu a la SEA OTTER 2023 amb autocaravana, la zona d'aparcament per aquests vehicles està situada al carrer Riera Bullidors 31-39: https://web.girona.cat/mobilitat/aparcaments/autocaravanes.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar