Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tall de circulació al carrer dels Ciutadans [els dies 13, 26 i 29 de setembre]

El dimecres 13 de setembre, de 14 a 19.30 h; i els dies 26 i 29 de setembre, de 14 a 16 h, es tallarà la circulació de vehicles al carrer dels Ciutadans. El motiu del tall és a causa d’uns treballs de descàrrega al número 19 d’aquest carrer.

La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat on s'invertirà el sentit de la marxa.

L'accés als guals del carrer dels Ciutadans, compresos entre la plaça del Vi i la pujada de Sant Martí (inclosa), s'haurà de fer des de la plaça del Vi (tant d'entrada com de sortida).

Als guals del carrer de Joaquim Pla i Cargol, plaça de Sant Josep i carrer de Sant Josep, s'hi podrà accedir per la plaça del Vi i sortir cap al carrer de Sant Josep i carrer del Portal Nou.

L'accés als guals del carrer dels Ciutadans, compresos entre la pujada de Sant Martí i la plaça de l'Oli, carrer de la Força i carrer de la Cort Reial, s'haurà de fer (tant d'entrada com de sortida) des del carrer de la Cort Reial.

L'L12 del bus urbà no passarà per les parades situades a la plaça del Vi, carrer de la Cort Reial i carrer dels Calderers. Provisionalment, el servei de bus passarà per l’avinguda de Sant Francesc, l’avinguda de Jaume I i l’avingda de Ramon Folch.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar