Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tall de circulació al carrer de Sant Daniel [del 12 de setembre al 13 d'octubre]

Del dimarts 12 de setembre al divendres 13 d'octubre, es tallarà la circulació de vehicles, bicicletes i vianants al carrer de Sant Daniel, des de la cruïlla amb el carrer de les Monges fins al final del convent, pel pont d'en Pericot. Aquests es desviaran pel carrer de les Monges, que s'habilitarà en doble sentit de circulació (regulat per semàfors), tant els que vagin en direcció centre Ciutat (actualment), com els que vagin en direcció a la Vall/Cementiri. 

Es garantirà l'accés als guals i el servei de bus no patirà alteracions. 

El motiu del tall és a causa de les obres d'una rasa pel subministrament elèctric davant de l'immoble número 57 del carrer de Sant Daniel. Aquestes obres inclouen diversos treballs de prospeccions arqueològiques. 

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar