Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries a la rotonda de Salt [a partir del dilluns 23 de gener]

A partir del dilluns 23 de gener es reduirà a un sol carril de circulació els vials de la rotonda de Salt i els accessos a aquesta mateixa rotonda pel carrer del Riu Güell, carrer de Salt i carretera de Santa Coloma.

El motiu d’aquestes afectacions és a causa de les obres de construcció d'un carril bici bidireccional per connectar la xarxa ciclista de Girona amb el municipi de Vilablareix.

En una primera fase les obres se centraran en la zona interior de la rotonda, un cop finalitzada aquesta, les obres afectaran les voreres i carrils exteriors del giratori.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar