Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tall de circulació a l’accés del Barri Vell des de la plaça de Catalunya [del 8 al 26 d'agost]

Del 8 al 26 d’agost s’executaran unes obres de reparació del ferm a la plaça de Catalunya, entre els números 1 i 5. Aquest treballs no permetran l’accés del trànsit rodat al Barri Vell des de la plaça de Catalunya.

Els vehicles que vulguin accedir al Barri Vell a través de la plaça del Vi hauran de fer-ho des de l'avinguda de Sant Francesc, pel carrer de Santa Clara (entre el Pont de Pedra i l'avinguda de Sant Francesc) i pel Pont de Pedra; en aquest tram del carrer de Santa Clara s’habilitarà el pas en contra direcció. Això implica tallar el trànsit a la resta del carrer de Santa Clara, en el qual només es permetrà l'accés als guals i a la càrrega i descàrrega. Els vehicles que accedeixin a aquest carrer hauran de sortir pel carrer de les Hortes.

La línia L12 del bus que passa pel Barri Vell i el carrer de Santa Clara quedarà anul·lada durant aquests dies.

Plànol

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar