Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tall de circulació d'un nou tram al carrer del Costabona [del 4 al 29 d'octubre]

A causa de les obres de millora de la xarxa d'aigua potable dels carrers Costabona, Sèquia Monar i Puigmal 1-4, del 4 al 29 d’octubre es tallarà la circulació de vehicles pel carrer del Costabona, des del carrer de la Sèquia Monar al carrer de Joan Gaspar Roig Jalpí.

Tampoc es permetrà el trànsit de vehicles pel tram del carrer del Puigmal, entre els números 1 i 4. Es podrà accedir a la resta del carrer del Costabona a través del carrer de Joan Gaspar Roig i Jalpí.

L'accés als guals del carrer del Costabona, compresos entre el carrer de la Sèquia Monar i el carrer de Joan Gaspar Roig i Jalpí, i els que es troben entre els números 1 i 4 del carrer del Puigmal està garantit, tenint en compte les precaucions pròpies d'un carrer en obres.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar