Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tractament fitosanitari pel control del morrut i l’eruga barrinadora de les palmeres a diversos indrets de la ciutat [el dimarts 23 de febrer]

El dimarts 23 de febrer es durà a terme un tractament fitosanitari pel control del morrut i l’eruga barrinadora de les palmeres dels jardins de la Devesa, del cementiri Vell de Girona, del cementiri de Palau i en diversos punts de la ciutat com les que hi ha a la plaça del Mercadal, Fora Muralla, Jardins de les Pedret, Sant Narcís i can Ninetes (veure enllaç). 

S’actuarà a partir de les 5-6 h del matí fins a les 14 h, mitjançant l’aplicació del producte fitosanitaris STEINERNEMA CARPOCAPSAE (bioinsecticida que conté nematodes pel control d’insectes). 

En el cas que les condicions meteorològiques no ho permetin el tractament es farà el dia següent, el 24 de febrer en el mateix horari. 

Aquest producte està classificat com a OCB (Organismes de Control Biològic), de residu zero i respectuós amb el medi ambient i les persones. Per tant, vistes les característiques no es disposen mesures preventives de seguretat.

Per a més informació podeu trucar al telèfon de l’Ajuntament 972 419 004 entre les 9 i les 14 h.

Tornar