Header: Fires Sant Narcís

Fires de Sant Narcís

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Sol·licitud per a la instal·lació d'un circ a Girona durant les Fires de Sant Narcís 2024

Presentació de sol·licituds fins al 15 de juliol de 2024

Les següents bases determinen les condicions jurídiques i econòmiques i tècniques per a l’atorgament de llicència o autorització d’ús privatiu per a la instal·lació d’un circ a la ciutat de Girona durant les Fires de Sant Narcís 2024, així com el règim de la utilització autoritzada.

La present llicència o autorització comporta l’ús privatiu per a la instal·lació i explotació d’un circ amb elements desmuntables, a emplaçar en l’espai d’aparcament públic que queda entre l’espai públic que queda entre la Pont de Fontajau, Pl. Assemblea de Catalunya, el Passeig de la Devesa, i el riu Ter (41.985338, 2.810236).

L’autorització s’atorga únicament i exclusivament per a les Fires de Sant Narcís de 2024, del 25 d’octubre 2024 al 3 de novembre de 2024, ambdós inclosos. L'adjudicatari podrà començar a instal·lar les infraestructures del circ a partir del dia 21 d’octubre de 2024.

El dia 4 de novembre de 2024 a les 24 hores caldrà que el circ estigui desmuntat i que s’hagin retirat els estris i elements que s’hi haguessin instal∙lat, deixant així lliure l’espai. Finalitzat el període d’ocupació autoritzat l’adjudicatari cessarà automàticament en l’ús privatiu de l’espai.

Sol·licitud
Declaració responsable
Oferta econòmica
Bases reguladores 2024
Plànol d’emplaçament del circ
Tràmit de sol·licitud
Tornar