Header: estiu

Estiu 2023

Menú de navegació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona celebrarà el 21 de juny el Dia de la Música amb 44 concerts en 11 escenaris distribuïts per la ciutat

Es tracta d’una nova edició de Viu21Música, una jornada musical participativa als carrers de la ciutat

Imatge de Viu21Música de l’edició del 2019 i el cartell d’enguany

La ciutat de Girona celebrarà el pròxim dimecres 21 de juny el Dia de la Música amb 11 escenaris instal·lats arreu de la ciutat i oberts a diferents estils i gèneres musicals. Es tracta d’una nova edició de Viu21Música, una jornada musical participativa als carrers de la ciutat que començarà a les 17 h. Tots els concerts són d’entrada gratuïta i no cal fer reserva prèvia.  
 
El programa inclou l’actuació de 44 formacions i bandes de diferents gèneres i estils musicals, i la participació de 360 intèrprets, que actuaran en 11 escenaris distribuïts arreu de la ciutat. Aquests són: la plaça dels Jurats (pop, rock i derivats); el Sunset Jazz Club (jazz); la plaça dels Mercaders (folk i cançó); el punt de trobada de la Rambla (cançó i petits formats); la Casa de Cultura (formacions corals) i el Centre Cultural La Mercè (escoles de música). També hi haurà més concerts i activitats al Museu d’Història de Girona; als centres cívics Barri Vell-Mercadal, Sant Narcís i Onyar, i a l’Espai Cívic Mercadal. A més hi haurà 4 escenaris off organitzats per diferents establiments i entitats al parc del Migdia, al parc de Jordi Vilamitjana i Pujol, a la plaça de Salvador Espriu i a l’Ateneu Eugenienc. 
 
Enguany, en la convocatòria artística es van rebre 180 sol·licituds de grups i formacions, la xifra més alta de propostes rebudes en totes les edicions.
 
Viu21Música és la festa participativa que cada 21 juny organitza l’Ajuntament de Girona per celebrar el Dia de la Música. Una jornada que vol reivindicar i posar en relleu els valors culturals, educatius i socials de la pràctica musical, i que està especialment dirigida a músics i grups aficionats, així com a projectes formatius. Està organitzada per l’Ajuntament de Girona des de La Marfà – Centre de Creació Musical, i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.
 
Per a més informació es pot consultar el programa d’activitats de Viu21Música

Tornar