Header: estiu

Estiu 2021

Menú de navegació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Nou horari d'estiu de l'Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

El servei ha ampliat l'horari d'estiu del 15 de juny al 15 de setembre.

Amb motiu de l'horari tan ampli que cobreix l'Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR), sovint el personal que hi treballa es troba amb dificultats per gaudir dels dies de permís i vacances que té assignats.

D'altra banda, l'administració electrònica, a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona, permet registrar totes les instàncies adreçades a la corporació i altres tràmits, així com obtenir la informació necessària per realitzar-los sense desplaçament de la persona interessada ni limitacions horàries.

Per tal de tenir la possibilitat de reorganitzar els horaris per fer la feina interna de cada persona i millorar la qualitat en l'atenció presencial i telefònica i les condicions de treball de la plantilla de l'OAMR, s'ha acordat ampliar l'horari d'estiu de l'oficina situada als baixos de l'Ajuntament de Girona del 15 de juny i fins al 15 de setembre, amb efectes des d'aquest mateix any. Anteriorment, l'horari d'estiu era durant els mesos de juliol i agost.

També s'ha acordat establir l'horari de 8.30 a 15 h, els divendres, a partir del dia 15 de setembre de 2022. Així doncs, el nou horari de l'oficina central quedarà de la següent manera:

Horaris 2022 de l'oficina central - Ajuntament de Girona

De dilluns a dijous de 8.30 a 18 h. 
Divendres de 8.30 a 15 h (a partir del 15 de setembre). 
Dissabtes de 9 a 14 h

Horaris excepcionals de 8.30 a 15 h: 20 i 23 de maig (amb motiu de Santa Rita)

Horari d'estiu: del 15 de juny al 15 de setembre
De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h. Dissabtes de 9 a 14 h

Dissabtes tancats: 16 d’abril, 21 de maig, 25 de juny, 24 i 31 de desembre

 
Decret d'alcadia
Horaris de l'OAMR i l'Ajuntament més a prop
Tornar