Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona donarà part de les flors i les plantes de Temps de Flors als equipaments sanitaris com a reconeixement

Habitualment aquest material es replantava als parcs i jardins de la ciutat i es distribuïa als equipaments municipals.

Imatge de la mostra floral del 2021

L’Ajuntament de Girona donarà part de les flors i les plantes dels projectes de “Girona, Temps de Flors. A cel obert” als equipaments sanitaris com a reconeixement per la seva tasca durant la pandèmia de la COVID-19. Habitualment es destinava la planta exterior als parcs i jardins de la ciutat, i la interior als equipaments municipals. Enguany, però, la planta interior se cedirà a instal·lacions del col·lectiu sanitari intentant arribar al màxim de centres de la ciutat, començant pels hospitalaris.

Amb aquest acció, el consistori pretén fer un reconeixement a l’esforç i la dedicació ingent del col·lectiu durant la pandèmia de la COVID-19, tal com ha assenyalat la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Glòria Plana Yanes.

Un cop diumenge acabi la mostra floral, les brigades de jardineria municipals recolliran totes les flors i plantes i les faran arribar en els respectius equipaments. És per aquest motiu, que es demana a la ciutadania que no s’emporti el material que ha aportat el consistori. 

Girona, Temps de flors. A cel obert
Tornar