Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Laboratori Social d’Innovació produeix 6 vídeo càpsules divulgatives de l’emprenedoria tecnològica

L’objectiu és despertar l’interès al voltant de la tecnologia com a sortida professional i com a oportunitat de negoci.

El Laboratori Social d’innovació posa a disposició de la comunitat CO - especialment pensant amb els i les més joves -  vídeos per conèixer sis tecnologies digitals: impressió 3D, internet de les coses, realitat virtual, robòtica, videojocs i Big Data. 

Les  vídeo càpsules, de pocs minuts de durada, concentren l’essència de la tecnologia, i ens permeten conèixer, entre d’altres aspectes,  el seu origen, la seva utilitat i aplicació pràctica, així com equips i materials bàsics per començar a experimentar-hi. 

Aquestes 6 tecnologies també són font d’inspiració de noves idees de negoci, i a través dels vídeos coneixerem com la seva aplicació empresarial està transformant sectors tant diversos com la salut, la indústria, l’educació...

L’objectiu de les vídeo càpsules és despertar interès i vocacions per la tecnologia, i fomentar projectes basats en l’emprenedoria digital. 

Per aquest motiu es farà una difusió específica adreçada als joves i als centres formatius, per tal que puguin utilitzar aquests recurs educatiu per despertar vocacions STEAM i promoure la igualtat d’oportunitats. 

El Laboratori Social d’Innovació és un projecte impulsat pel servei Girona Emprèn, per fomentar el coneixement, la fabricació col·laborativa i la cocreació, i posa a disposició de la ciutadania un taller amb diversos equips per començar a experimentar amb les tecnologies digitals. 

L’enregistrament d’aquestes 6 vídeo càpsules divulgatives de l’emprenedoria digital s’ha finançat amb un ajut econòmic de la convocatòria de subvencions per fomentar projectes i accions de promoció econòmica, adreçada als membres de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica (XSLPE) de la Diputació de Girona. 

Impressió 3D
Big Data
Internet de les coses
Robòtica
Realitat Virtual
Videojocs
Tornar