Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Uns 190 infants ja s’han inscrit al concurs "Objectiu la Terra" de les Biblioteques de Girona

L’acció de promoció lectora de la ciutat té lloc fins al 19 de setembre i està oberta a totes les famílies i infants de 3 a 12 anys.

Uns 190 infants ja s’han inscrit aquest estiu a l’activitat de promoció lectora de les Biblioteques de Girona “Objectiu la Terra”. La iniciativa, que s’allargarà fins al 19 de setembre, gira al voltant de com podem gaudir del planeta amb plena cura i respecte. A través del concurs i també d’altres activitats relacionades, els nens i nenes participants poden gaudir de la lectura i del bon temps i, alhora, ampliar coneixements sobre ecologia i conservació del planeta.

Participar-hi és senzill, només cal apuntar-se presencialment a la biblioteca més propera i disposar del carnet de biblioteca, que és gratuït i es pot fer en el mateix moment de la inscripció. L’activitat finalitzarà el 19 de setembre, però qualsevol infant es pot inscriure en qualsevol moment abans d’aquesta data.

Els participants del concurs que vulguin acreditar-se com a activistes, és a dir, com algú que actua per cuidar el planeta Terra, han de resoldre els enigmes literaris, lògics, i matemàtics plantejats en un quadern personal que se’ls lliura. Hi ha tres formats de quadernet: el Quadern mini (de 3 a 5 anys), el Quadern infantil (de 6 a 8 anys) i el Quadern júnior (de 9 a 12 anys). A més, tothom qui l’acaba rep un petit obsequi i entra en el sorteig d’un lot de llibres, per als infants més petits, d’una subscripció a la revista Tatano, per als participants infantils, o d’una subscripció a la revista Pantera, pels júniors.

Amb aquesta iniciativa, les Biblioteques de Girona volen incentivar d’una forma engrescadora la lectura i l’escriptura entre tots els públics, alhora que es reivindiquen com a espai de lleure també a l’estiu. Malgrat la situació sanitària i les prevencions, l’estiu és un bon moment perquè la ciutadania s’acosti d’una forma lúdica a les biblioteques de la ciutat, obertes durant les vacances. Per això cada any, les Biblioteques de Girona programen diverses activitats de promoció lectora relacionades amb un eix temàtic d’interès amb l’objectiu d’apropar la mainada a la part més divertida i fresca de les biblioteques. El 2017 es va realitzar la proposta “La Quina d’estiu”; l’any següent, “Un estiu de detectius”; i l’any passat “Un estiu a la lluna”, en què els nens i nenes de la ciutat van demostrar tot el seu enginy superant els reptes lògics, lectors, creatius i de coneixements que se’ls van plantejar. 

Biblioteques de Girona
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.