Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El dia 29 de juliol el Servei Municipal d’Ocupació va dur a terme l’acte de cloenda del projecte Joves en Acció

Aquest projecte ofereix itineraris d’acompanyament integral a joves d’entre 16 i 21 anys de Girona

El Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona va posar el punt i final  a la primera edició del programa Joves en Acció el passat 29 de juliol, finançat íntegrament amb fons municipals i executat per la Fundació Oscobe. Aquest projecte ha ofert un itinerari personal d’acompanyament integral al col·lectiu de joves d’entre 16 i 21 anys, que havien abandonat prematurament l’educació secundària obligatòria o bé l’havien finalitzat sense l’obtenció del graduat en educació secundària (GESO), i no estaven preparats/des per a la incorporació immediata al mercat de treball. 

Els responsables del programa van fer entrega dels diplomes als/a les joves que durant els 12 mesos del programa han rebut formació professionalitzadora, distribuïda en quatre especialitats: rehabilitació i construcció, auxiliar de cuina, auxiliar de cambrer i jardineria. Han realitzat també formació en informàtica i noves tecnologies.

Per assegurar el retorn al sistema educatiu, el programa ha comptat amb la col·laboració del Centre de Formació d’Adults Nou Girona, que ha impartit 128 hores de docència en l’àmbit de la comunicació i l’àmbit cientificotecnològic.

De manera transversal, els/les joves han treballat també competències i habilitats personals mitjançant l’activitat física i esportiva, que s’ha dut a terme tots els divendres al Pavelló Municipal de Santa Eugènia.

També, com a eix transversal i imprescindible, cal ressaltar les accions d’orientació i tutorització individual, grupal i familiar que s’han dut a terme durant tot el projecte i que han ajudat a definir i treballar de manera més acurada els itineraris i la cohesió grupal.

La valoració d’aquesta primera edició del programa ha estat molt positiva, tant per part de l’equip de professionals que hi ha participat, així com dels propis joves que han vist com s’obria una porta cap a noves oportunitats. A nivell de dades, 7 dels/de les joves continuaran la seva formació per aconseguir el GES, a partir del mes de setembre, mentre que 3 continuaran els seus estudis a través del Programa de Formació i Inserció (PFI).

L’Ajuntament de Girona, ja està treballant en la licitació de la segona edició del programa, que s’iniciarà durant el darrer trimestre de 2020.
 

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.