Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza una jornada per reactivar els congressos i reunions a la ciutat

La primera Jornada Híbrida Associativa tindrà lloc aquest dimecres, dia 22 de juliol, de les 11.30 h a les 13.30 h al Palau de Congressos de Girona

L’Ajuntament de Girona, a través de la Girona City Convention Bureau –el servei municipal de la ciutat especialitzat en el turisme de negocis i reunions– ha organitzat aquest proper dimecres una jornada per reactivar els congressos i reunions a la ciutat. L’esdeveniment forma part del conjunt d’accions que el consistori va definir arran de la pandèmia pel COVID-19 amb l’objectiu d’impulsar el sector econòmic i turístic de la ciutat.

La primera edició de la Jornada Híbrida Associativa, que tindrà lloc demà, de les 11.30 h a les 13.30 h al Palau de Congressos de Girona, es proposa debatre com seran els congressos en el context actual. Al mateix temps, l’acte vol traslladar al sector que Girona està preparada per acollir de nou aquest tipus d’esdeveniments, especialment les trobades de societats mèdiques, associacions professionals i del sector acadèmic i científic.

La regidora de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana i Yanes, ha assenyalat que “amb aquesta acció pretenem aportar eines que permetin al sector adaptar-se a la situació actual, alhora que donar un impuls a la reactivació del turisme de negocis, un dels segments que genera un major impacte econòmic a la ciutat. Girona és un territori molt dinàmic, i estic segura que tots els agents que treballen en el turisme de reunions tenen una gran capacitat de reinventar-se”.

Les ponències donaran resposta a quatre grans preguntes que es fa el sector: Són les noves tecnologies aliades en els congressos del futur? Com s’estan transformant les associacions per seguir transmetent coneixement? Quines són les noves relacions de la indústria amb els congressos i quin serà el nou model d’esponsorització? I com estan preparades les ciutats per a la nova era de congressos?. A més, com a activitat complementària, després de l’acte hi haurà un espai de networking per a les persones assistents, aprofitant l’espai exterior del Palau de Congressos de Girona que es troba dins el parc de la Devesa.

La Jornada comptarà amb públic presencial, que es desplaçarà fins al Palau de Congressos, i amb públic virtual, que es connectarà des de casa seva o des del seu lloc de treball. Pel que fa als ponents, també combinaran l’assistència a l’acte amb la connexió remota des de Madrid.

Aquelles persones relacionades amb el sector que estiguin interessades en assistir a l’esdeveniment, poden inscriure’s-hi de forma gratuïta a través del web del Palau de Congressos de Girona.

La Jornada ha estat organitzada amb la col·laboració de l’empresa d’organització professional de congressos INT-Meetings, que disposa d’una plataforma per desenvolupar congressos híbrids.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.