Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona s’uneix un any més a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

La piscina municipal de la Devesa serà l'escenari central de la iniciativa a les comarques gironines. L’objectiu de l’acció solidària és recaptar 300.000 € que es destinaran a oferir suport neurorehabilitador i a seguir impulsant la recerca en la malaltia

L’Ajuntament de Girona s’ha unit de nou a la campanya "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple", organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, que aquest any combinarà l’activitat presencial amb accions en línia. La piscina municipal de la Devesa serà l'escenari central de la iniciativa a les comarques gironines, on el proper diumenge, dia 12 de juliol, a les 12 h, s’hi farà un salt solidari per lluitar contra la malaltia. Aquesta acció, que habitualment es fa simultàniament en més de 600 piscines i amb la col·laboració de més de 1500 persones voluntàries, serà enguany de petit format per complir amb les mesures de seguretat i higiene actuals per combatre el COVID-19.

La campanya online gira al voltant del lema “Mulla’t i fem que soni millor”. A través d’una col·laboració amb la Fundació Esclerosi Múltiple, el grup Gertrudis ha creat una peça musical titulada “la pitjor cançó de l’estiu”, que anirà millorant a mesura que s’aconsegueixi recaptar fons per combatre aquesta malaltia neurodegenerativa.

Gràcies a les donacions per millorar la cançó ja s’ha aconseguit recaptar una quarta part de l’objectiu fixat. Tot i així, la meta final de la campanya és sumar 300.000€, que es destinaran a l’atenció neurorehabilitadora i d’acompanyament, a més de donar suport a la recerca de la malaltia.

“A Girona ens sentim molt orgullosos de col·laborar amb la campanya. Malgrat la situació excepcional actual, seguim sent capaços de ser solidaris i responsables, també a través d’Internet, fet que demostra que no hi ha excusa per participar al Mulla't de la forma que sigui. Us encoratjo a tirar endavant, a ser generosos i generoses, i a donar suport a la campanya solidària d’aquest any”, ha explicat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, en la presentació de la campanya d’aquest matí. A l’acte hi han assistit també el director de la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple de l’Hospital Santa Caterina, Lluís Ramió i la coordinadora de campanyes i comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple a comarques gironines, Montse Prats. 

A més, “Mulla't per l'Esclerosi Múltiple” també preveu altres accions per a la recollida de fons, com ara la venda de material promocional a través d’Internet, d’oli Oleaurum en diversos supermercats o la possibilitat de nedar uns metres per l’Esclerosi Múltiple. En aquest cas, les inscripcions es poden fer també en línia a través del web de la campanya. Tot plegat té per objectiu recollir fons per aturar l’impacte de la malaltia, que afecta principalment gent jove i que es calcula que pateixen unes 9.000 persones a Catalunya.

Podeu consultar-ne més informació al web www.mullat.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.