Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les Biblioteques de Girona s’activen per la Terra

Fins al 19 de setembre, els nens i nenes de 3 a 12 anys poden participar en el concurs “Objectiu: la Terra”

Les Biblioteques de Girona proposen als més petits convertir-se en activistes de la Terra aquest estiu, dins una iniciativa que té per objectiu promoure la lectura. Des de fa quatre anys, els equipaments programen diverses activitats relacionades amb un eix temàtic d’interès durant el període vacacional escolar, per acostar la mainada a la part més divertida i fresca de les biblioteques. Si l’any passat van viatjar per l’espai per celebrar els 50 anys del primer viatge tripulat a la Lluna, enguany tocaran més de peus a terra i centraran la mirada i tot el seu interès en el planeta Terra, en com podem gaudir-lo amb plena cura i respecte. I per fer-ho, es proposa als nens i nenes l’aventura de convertir-se en activistes, és a dir, en algú que actua per cuidar el planeta Terra. 

Participar és senzill, només cal apuntar-se presencialment a la biblioteca més propera i disposar del carnet de biblioteca, que és gratuït i es pot fer en el mateix moment de la inscripció. La mainada que vulgui ser acreditada com a “activista de la Terra” ha de resoldre els reptes plantejats en un quadern personal que se’ls lliurarà. Hi ha temps fins el 19 de setembre. Tothom qui l’acabi rebrà a més un petit obsequi i entrarà en el sorteig d’un lot de llibres, per als infants més petits, o una subscripció a la revista Tatano per als participants infantils (de 6 a 8 anys) o a la revista Pantera, per als júniors (de 9 a 12 anys). 

Enguany, a més, s’ha fet arribar el quadern d’estiu a l’alumnat de 4t de primària dels centres de Girona que han sol·licitat el Kit lector ofert per la Fundació Jaume Bofill amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona. Amb aquestes iniciatives, les Biblioteques de Girona volen incentivar d’una forma engrescadora la lectura i l’escriptura entre el públic lector infantil, alhora que es reivindiquen els equipaments com a espai de lleure també a l’estiu.  
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.