Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cinema Truffaut torna a obrir les seves portes el proper divendres 12 de juny

“La verdad”, de japonès Hirokazu Koreeda i el clàssic d’Alfred Hitchcock “Encadenados” donaran el tret de sortida a la programació regular

Després de tres mesos exactes de tancament, el Cinema Truffaut es disposa a obrir les seves portes una vegada la regió sanitària de Girona ja ha entrat en fase 2. D’aquesta manera es converteix en una de les primeres sales de cinema de Catalunya i de tot l’Estat en tornar a l’activitat normalitzada. El Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona, com a entitat gestora del cinema Truffaut, ha decidit tornar a obrir el Truffaut el proper divendres 12 de juny, assumint la responsabilitat com a cinema públic de reactivar i dinamitzar novament la cultura i  a animar a la gent a tornar a veure pel·lícules a les sales de cinema una vegada la situació sanitària ja ho permet i seguint estrictament totes les mesures obligatòries decretades per les autoritats sanitàries.

D’aquesta manera, per tal de garantir la seguretat als nostres espectadors, algunes de les mesures que s’aplicaran per aquesta reobertura seran les següents:

  • Personal del cinema equipat amb guants i mascareta
  • Dispensador de gel desinfectant habilitat a l'entrada del cinema
  • Obligatorietat d'accedir a la sala amb mascareta
  • Aforament màxim del 30% amb totes les butaques hàbils senyalitzades (i del 50% en el moment d’entrar a la Fase 3) i garantint el distanciament de 2m entre espectadors
  • Espaiament de les sessions per garantir neteja i desinfecció entre sessió i sessió (les primeres setmanes es faran només 3 sessions diàries enlloc de 4)
  • Foment del pagament electrònic
  • Accés directe a la sala, evitant ús de zones comunes

Pel què fa a la programació del cinema, i a tall d’avançament, a partir del divendres 12 de juny iniciarem les projeccions amb la reestrena del film interpretat per Catherine Deneuve i Juliette Binoche “La verdad”, del japonès Hirokazu KoreEda. Al llarg de la setmana del 12 al 18 de juny, a banda d’aquest film, oferirem també quatre projeccions especials amb motiu de la reobertura del clàssic d’Alfred Hitchcock “Encadenados”, amb Ingrid Bergman i Cary Grant, al preu especial de 3 euros.
Cada dilluns, a partir del 15 de juny, reprendrem i finalitzarem el cicle de la FilmoTeca de Catalunya dedicat al cineasta japonès Kenji Mizoguchi. En concret, dilluns 15 es projectarà “El intendente Sansho”. 
A partir del divendres 19 de juny arribaran ja les estrenes regulars amb el darrer film del quebequès Xavier Dolan “Matthias & Maxime” com a primer títol. Altres estrenes de les properes setmanes seran “Un blanco blanco día”, de l’islandès Hlynur Palmasón, gran triomfadora al recent D’A Film Festival, la comèdia israeliana “Todo pasa en Tel Aviv” i l’esperada “Under the skin” de Jonathan Glazer, amb Scarlett Johansson.

Agraint per endavant la seva atenció,

Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona
Cinema Truffaut

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.