Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona obre una nova convocatòria de beques d’allotjament en residències universitàries

Les sol·licituds, que es poden presentar fins al 2 de juny, a les 14 h, permetrien optar a ajudes per a les residències del grup SIRESA de Girona i de la plaça de Lesseps de Barcelona

L’Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria de beques d’ajuda d’allotjament a les residències d’estudiants de Girona i Barcelona de l’empresa SIRESA Campus. Es tracta de dues ajudes d’allotjament per a la residència de Girona que la companyia té al barri de Palau-Sacosta, i tres per a la residència ubicada de la plaça de Lesseps de Barcelona. Totes les beques seran al 100%.

Les ajudes cobriran l’allotjament en habitacions dobles de la residència durant el període acadèmic del curs 2020-2021. No s’hi inclouen les despeses per consums d’aigua, gas i electricitat ni els serveis opcionals.

El termini de presentació de sol·licituds començarà en el moment que la convocatòria es publiqui al Butlletí Oficial de la Província (BOP) i finalitzarà el 2 de juny del 2020, a les 14 hores. 

Podeu consultar més informació sobre les bases de les beques i de com presentar les sol·licituds al web www.girona.cat/becaresa.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.