Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Escola Municipal d’Art anuncia la persona guanyadora del concurs pel cartell de la Matinal d’Art

L’alumna del grup d’EmaXics de 8 a 10 anys Elisabeth Llosas Peralta és l’autora del dibuix que es convertirà en la imatge del cartell.
La Matinal d’Art té per objectiu donar l’oportunitat a infants i joves de tastar totes les disciplines artístiques pròpies de l’escola.

L’Escola Municipal d’Art, adscrita dins del Centre Cultural La Mercè de l’Ajuntament de Girona, presenta la imatge guanyadora del concurs pel cartell de la Matinal d’Art 2020. L’autora del dibuix que es convertirà en la imatge del cartell és l’alumna del grup d’EmaXics de 8 a 10 anys Elisabeth Llosas Peralta.

Es tracta del resultat de la primera edició del concurs, en què es proposava a l’alumnat dels diferents cursos de l’EmaXics que creessin una obra artística relacionada amb el tema “El Mediterrani”. La imatge guanyadora, a més d’il·lustrar el cartell, apareixerà en diverses accions publicitàries que  es repartiran per Girona i que es faran arribar als mitjans de comunicació. 

La Matinal d’Art forma part de la programació d’estiu que ofereix l’Escola Municipal d’Art a infants i joves d’entre 6 i 16 anys i que els dóna l’oportunitat de tastar totes les disciplines artístiques pròpies de l’escola, com són la pintura i dibuix, plàstica, ceràmica, escultura, joieria, fotografia i tapís. 

Enguany, la Matinal d’Art tindrà lloc del 29 de juny al 17 de juliol. El període de preinscripcions s’obrirà el proper 15 de maig i durarà fins al 7 de juny. 

Podeu consultar la informació actualitzada a través del web www.girona.cat/ccm i de les xarxes socials de Twitter i Facebook @LaMerceGirona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.