Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La commemoració del Dia Internacional de l’Art a Girona es traslladarà al setembre

Degut a la situació actual provocada pel COVID-19, la commemoració del Dia Internacional de l’Art a Girona, prevista pel 17, 18 i 19 d’abril, es traslladarà als dies 4, 5 i 6 de setembre

La commemoració del Dia Internacional de l’Art a Girona, prevista pel 17, 18 i 19 d’abril, es traslladarà als dies 4, 5 i 6 de setembre per la situació actual provocada pel COVID-19. Amb aquest canvi, el Bòlit, Centre d'Art Contemporani de l'Ajuntament de Girona pretén que l’esdeveniment permeti fer una triple celebració. En primer lloc, vol ser una reivindicació de l’art; en segon lloc, vol celebrar la represa de l’activitat cultural en general i, per acabar, vol marcar l’inici de la temporada artística a la ciutat. 

L’edició d’enguany arrencarà amb el pregó a càrrec de la historiadora de l'art Glòria Bosch, programat pel divendres 4 de setembre a les 19 h. Com a acte simbòlic, aquest divendres, 17 d’abril, es farà públic el text del pregó 2019, que va fer el poeta Vicenç Altaió. El text es difondrà en versió digital a través dels diferents canals del Centre, a l’espera de poder-ne fer l’edició impresa.

A més, el Bòlit, Centre d'Art Contemporani ha prorrogat, fins a finals d’agost, les dues exposicions en curs, tant “El món serà Tlön” com el projecte artístic i educatiu “Taller d’anatomia. La mà que pensa”. Les mostres no només es podran visitar presencialment sinó que també es podran veure de manera virtual. Gràcies a la col·laboració dels artistes i comissaris implicats, les exposicions comptaran amb visites comentades en línia perquè el públic gaudeixi de l’experiència expositiva més enllà de la contemplació de les obres.
  
Seguint en l’àmbit digital, el Bòlit ha obert diverses línies de treball per seguir donant suport al teixit creatiu del territori i per continuar apropant l’art a la ciutadania. En aquest sentit, s’ha activat l’Oficina de suport, que permet resoldre consultes pràctiques de la comunitat creativa, com ara dubtes sobre facturació i drets de la propietat intel·lectual, o peticions d’orientació a l’hora de demanar ajuts, entre d’altres.

També s’estan reorientant algunes publicacions impreses cap a un format més interactiu; s’han reformulat activitats presencials perquè es puguin seguir per Internet, o s’ha engegat una iniciativa perquè diversos artistes, comissaris i agents culturals gravin petites càpsules de vídeo on facin una reflexió sobre com els està afectant la situació actual a l’hora de desenvolupar de la seva feina. Tots aquests professionals duen a terme algun projecte dins la programació del Bòlit i rebran una remuneració econòmica per aquests continguts.

Podeu consultar informació sobre les propostes al web el Bòlit, Centre d'Art Contemporani.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.