Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà la sisena edició dels Premis Cactus el dia 6 de maig

La directora general de la GSMA Mobile World Capital, Therese Jamaa, serà la guanyadora d'enguany de la categoria Gran Cactus

La sisena edició dels Premis Cactus als millors projectes de màrqueting, comunicació i noves tecnologies de Catalunya i Catalunya Nord tindran lloc al Teatre Municipal de Girona el dia 6 de maig. La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes; el diputat de Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, Jordi Xargay; la presidenta de l’Associació Premis Cactus, Anna Carbonell, i la vicepresidenta de l'Associació Premis Cactus, Lorena Rodríguez, han presentat aquest matí les novetats d’enguany de l’esdeveniment.

En aquest sentit, avui s’ha donat a conèixer el nom de la guanyadora de la categoria Gran Cactus 2020, la directora general de la GSMA Mobile World Capital, Therese Jamaa, escollida per la seva tasca en la difusió del coneixement digital i l'ús del big data, i pel seu entusiasme a l’hora de millorar la vida de les persones a través de la tecnologia. 

Durant l’acte d’aquest matí també s’han presentat les persones que formaran el jurat dels premis i s’han revelat els noms dels artistes que personalitzaran els guardons: Joieria Grau, Oliver Vegas, Bre Barcelona, Jordi Gich, Martine Coupead, Leonor Mateu, Jant Ares, Josep Pozo, Lidia Masllorens, Helena Prat, Sheiku i Roser Martinez.

“Des de l’Ajuntament de Girona treballem intensament en l’àmbit de la tecnologia i per fer de la ciutat un referent en el món digital. En aquest sentit, el fet que Girona aculli esdeveniments de gran nivell i d’abast internacional com els Premis Cactus és un orgull i alhora ens ajuda a seguir fent feina en aquesta línia”, ha destacat la regidora Glòria Plana Yanes. 

Per la seva banda, el diputat de Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, Jordi Xargay, ha explicat que “a la Diputació continuarem contribuint perquè els Premis Cactus segueixin en el futur amb trajectòria ferma. Que vagin arrelant i mantinguin o superin les xifres d’èxit de les passades edicions”.

Les categories que es premiaran són Instagramer de l’any, Youtuber de l’any, Millor web, Millor app, Millor projecte tecnològic, Millor videojoc, Millor innovació del productes, Millor campanya de comunicació, Millor campanya de màrqueting, Millor campanya de màrqueting Social, Gran Premi Cactus, i Cactus Honorífic.

Les inscripcions per participar als Premis Cactus estaran obertes fins al dia 1 d’abril al web de l’esdeveniment.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.