Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà diumenge la setena edició del Duatló de Girona

La prova, organitzada pel Club Triatló Girona Costa Brava Tradeinn, tindrà com a punt neuràlgic el Pavelló Municipal Girona - Fontajau

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha presentat aquest matí la setena edició del Duatló de Girona al costat de la triatleta i membre de la Junta Directiva del Club Triatló Girona Costa Brava Tradeinn (TGCBIN), Olga Porro, i el triatleta i director tècnic del Club TGCBINN, Jose Santos. La competició tindrà lloc aquest diumenge, dia 1 de març, i com ja és habitual, tindrà el Pavelló Municipal Girona - Fontajau com a punt neuràlgic.

Durant la presentació, la regidora Eva Palau ha destacat que “Girona i el seu entorn són un espai idoni per a una competició d’aquestes característiques. Les condicions climàtiques i el paisatge fan molt enriquidora la prova, alhora que potencien la ciutat com a destinació del turisme esportiu”

Aquest any, com a novetat, el Duatló de Girona serà de distància olímpica, de manera que es dividirà en 15 km de cursa a peu (10 km a l’inici i 5 km al final) i 36 km de bici. L’inici de la prova serà a les 10 del matí i recorrerà el Barri Vell i el parc de la Devesa, en la modalitat de cursa a peu, i els municipis de Sant Gregori, Canet d’Adri, Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter, en la modalitat de ciclisme. També serà novetat, en aquesta edició, el fet que la competició puntuarà per a la lliga de duatlons de la Federació Catalana de Triatló.

La prova comptarà també amb un duatló infantil, destinat a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys, amb sortida a les 8.30 del matí i amb un recorregut en funció de la categoria d’edat dels participants. També, mentre duri la competició, hi haurà servei de foodtruck per a totes les persones acompanyants, així com música en directe amb Bufant Fort Street Band i estands de les entitats i empreses col·laboradores. 

En aquesta setena edició hi ha unes 500 persones inscrites a la prova, que es divideixen en 370 participants en la prova d’adults i 100 participants en la infantil.

El Duatló està organitzat pel Club Triatló Girona Costa Brava Tradeinn i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.