Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona aposta per la gamificació en la promoció de la ciutat amb la nova app GIRONAQuiz

L’eina, disponible per iOS i Android, és gratuïta i es basa en un joc de preguntes i respostes sobre diferents aspectes relacionats amb el municipi. L’aplicació té com a objectiu dinamitzar el comerç local i la cultura gironina.

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa una nova aplicació mòbil basada en la gamificació per dinamitzar i fomentar la promoció de la ciutat. Es tracta de GIRONAQuiz, una eina gratuïta formada per preguntes i respostes sobre diferents aspectes relacionats amb el municipi. Està disponible tant a per a sistemes operatius iOS com Android.

L’app té com a objectius promoure l’ús de noves tecnologies entre la ciutadania, difondre el patrimoni, la cultura i la història de la ciutat tant als turistes com a  la ciutadania d’una forma amena i divertida i dinamitzar el comerç local. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Glòria Plana Yanes, ha destacat que “amb aquesta eina oferim un producte innovador, atractiu i de qualitat que ens permetrà arribar amb un valor afegit a les persones que ens visiten alhora que creem un producte que pot tenir usos didàctics i culturals per a la ciutadania gironina”.

GIRONAQuiz es compon de 1.500 preguntes sobre cultura, política, urbanisme, esport, història, música, espais físics i curiositats relacionades amb la ciutat de Girona. A més permetrà a les persones jugadores proposar preguntes, que s'aniran incorporant a l'aplicació amb les actualitzacions corresponents, de manera que, a més, es fomenta la participació ciutadana en l’eina.

L'usuari o la usuària podrà participar en el joc de forma individual o en un repte, a través del qual es podrà enfrontar a una altra persona coneguda o desconeguda dins l'aplicació amb l'objectiu d'anar superant nivells i escalant llocs en la classificació global de totes les persones usuàries del joc. 

L’aplicació es pot descarregar als següents enllaços:

Google Play
App Store
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.