Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El festival Strenes 2020 comptarà amb un nou espai escènic dedicat a la música festiva i una nova categoria musical per a bandes consolidades

El tret de sortida de l’esdeveniment tindrà lloc el 28 de març amb un concert sorpresa al terrat de l’Oficina de Turisme de la Rambla. El festival ha programat més de 30 actuacions amb grups com Oques Grasses, Mazoni, Fangoria, Judit Neddermann, Lee Ranaldo i Raül Refree, Clara Peya o Obeses.

La vuitena edició del festival Strenes ha programat més de trenta concerts amb l’actuació de grups com Oques Grasses, Mazoni, Fangoria, Judit Neddermann, Lee Ranaldo i Raül Refree, Clara Peya o Obeses. La inauguració del festival tindrà lloc el dia 28 de març amb un concert sorpresa que, un any més, es farà des del terrat de l’Oficina de Turisme de la Rambla, i acabarà el 3 de maig amb una actuació a les escales de la Catedral.
 
Una de les principals novetats d’aquest 2020 és l’agrupació dels concerts de La Mirona sota el nom de La Xefla d’Strenes, un nou espai escènic enfocat a la música festiva. La Xefla tindrà lloc el 18 d’abril amb concert d’Oques Grasses, Gertrudis i Koers. A banda de La Mirona, seran escenaris del festival l’Auditori de Girona, el Teatre Municipal, el Centre Cultural La Mercè, el Yeah! Indie Club, la plaça de Catalunya, la Pujada de Sant Domènec i les escales de la Catedral.
 
A més a més, l’edició d’enguany comptarà també amb una nova categoria musical batejada amb el nom d’Strenes Delicatessen, una programació exquisida i imperdible que inclourà concerts de bandes consolidades de l’escena del pop indie català, com Mi Capitán o Mazoni, entre d’altres.

“El festival Strenes es mereix estar a la ciutat perquè porta artistes d’un gran talent i deixa a Girona grans experiències relacionades amb la música. Des de l’Ajuntament de Girona hi seguirem apostant i buscant estratègies perquè segueixi sent una festa transversal i per a tothom”, ha destacat el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Dinamització de Territori i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas. A la presentació d’aquest migdia també hi han assistit el vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i el director del Festival Strenes, Xavi Pascual. Piñeira ha afirmat que “la 8a edició del @FestivalStrenes dona el tret de sortida de cada temporada musical. La popularitat del festival ha anat augmentant i ja ha passat dels 35.500 assistents, l'evolució apoteòsica i imparable segur que continuarà en les properes edicions”.
 
La programació combinarà concerts d’artistes de l’àmbit nacional i internacional, sense deixar de banda el talent gironí i l’escena emergent del país. En aquest sentit, actuaran a la ciutat Lori Goldston, Lee Ranaldo i Raül Refree, Fangoria, León Benavente, Gertrudis, El Kanka, Tomeu Penya, Clara Peya, Obeses, Glaucs, Pau Alabajos, Relat o David Busquets.
  
Aquest any s’han posat a la venda unes 17.000 entrades, de les quals ja se n’han venut prop d’un 30%. Les entrades es posen a la venda avui, a partir de les 20 h, a través del web del festival www.festivalstrenes.cat o a les taquilles de l'Auditori de Girona i del Teatre Municipal de Girona durant el seu horari habitual. 

Dossier de premsa
Festival Strenes
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.