Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

S’inicia la licitació per a la contractació dels serveis de desenvolupament i desplegament d'un sistema TIC per a la coordinació del sector de les indústries culturals i creatives i la visualització de l'oferta cultural

El termini de presentació d’ofertes és fins el 5 de març de 2020. La licitació està impulsada des del Projecte d'especialització i competivitat territorial d'Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial.

Des del Projecte d'especialització i competivitat territorial d'Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial s’ha publicat  una nova licitació per la contractació dels serveis de desenvolupament i desplegament d'un sistema TIC per a la coordinació del sector de les indústries culturals i creatives (ICC) i la visualització de l'oferta cultural.

Aquest sistema consta d'una plataforma virtual de comunicació i interacció de la comunitat creativa, i d'un conjunt de webs culturals dirigits a difondre les activitats i els agents culturals de Girona i el seu entorn urbà, amb l'objectiu d'augmentar el consum cultural i ampliar els públics existents.

Es tracta d’un projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.

El termini de presentació d’ofertes és fins el 5 de març de 2020.

Us recordem que l’Oficina de Foment de les Arts està oberta per atendre les vostres consultes, ens podeu contactar per telèfon al 972 419 008 o a través de correu electrònic (pecticc@ajgirona.cat). 

Tota la informació relativa  aquesta licitació, la trobareu al perfil del contractant.

Perfil del contractant
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.