Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona millora part del mobiliari urbà de la Devesa

Aquesta setmana s’estan col·locant bancs nous a la zona dels jardins i s’estan retirant les instal·lacions de cablejat obsoletes del Camp de Mart

Dins de les actuacions de millora previstes del parc de la Devesa, l’Ajuntament de Girona està executant diversos treballs aquesta setmana. Per un costat, les brigades municipals estan col·locant bancs nous als jardins del parc i, per l’altre, s’estan retirant instal·lacions obsoletes –principalment elèctriques– del Camp de Mart.

Pel que fa als bancs, des dels serveis tècnics de Sostenibilitat es va detectar la necessitat de canviar i actualitzar els que hi ha als jardins de la Devesa. Es va decidir mantenir els de pedra i que estan en bon estat, ja que es consideren elements patrimonials, però en canvi es va acordar substituir-ne una vintena que s’havien instal·lat posteriorment. En aquest cas, es col·locaran bancs amb estructura i reposabraços d’alumini amb seient i respatller de fusta massissa tallada de dues mides: deu de 175 cm de llarg i 10 de 300 cm de llarg. 

En relació amb el Camp de Mart, des de l’Ajuntament de Girona es va instar a Fira de Girona a retirar totes aquelles instal·lacions obsoletes que encara estaven ubicades a l’espai. Principalment, es tracta de megafonia, cables de telèfon i megafonia i altres elements de material elèctric. En total, s’ha retirat un quilòmetre de cablejat. A més, s’ha col·locat de forma correcte el cablejat de megafonia que es mantindrà a l’espai.

El regidor de Sostenibilitat Martí Terés ha destacat la importància d’aquestes accions: “a la Devesa hi calen aquestes petites actuacions que serveixen per posar al dia l’espai i anar-lo potenciant com a gran parc urbà de la ciutat. Tan important és treure allò que s’hi havia instal·lat durant anys i que ja no es feia servir com afegir-hi nou mobiliari que hi faci més agradable el passeig. El manteniment a la Devesa serà una prioritat, i anirem veient més accions aquestes al llarg dels propers mesos”

Totes aquestes actuacions formen part del Pla de govern municipal 2019-2023 i van ser acordades també a través del pacte per aprovar els pressupostos del 2019 entre el govern municipal i el grup municipal d’ERC. 

Un dels propers treballs previstos és el canvi de les papereres dels jardins de la Devesa per nous elements que segueixin el model que hi ha a la resta del parc. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.