Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El concert de Maria Arnal i Marcel Bagés a l’Auditori de Girona es trasllada a la primavera 

L’actuació de Valery Gergiev i l’Orquestra Simfònica del Teatre Mariinsky s’avança al dissabte 23 de gener en dues sessions. La Sala Montsalvatge tindrà un aforament màxim del 50% per tal de garantir la seguretat i el distanciament del públic durant el concert.

L’Auditori de Girona ha ajornat el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés, previst pel pròxim divendres 22 de gener, davant la pròrroga de les restriccions de confinament municipal per frenar la COVID-19. L’equipament i l’oficina dels artistes han acordat traslladar l’actuació al 14 de maig a les 20 h per facilitar l’assistència al nombrós públic de fora de Girona que havia comprat l’entrada. Maria Arnal i Marcel Bagés havien de preestrenar a Girona el seu segon disc, un àlbum molt esperat en el qual l’electrònica es fa present, i el qual compta amb una posada en escena sorprenent, amb col·laboracions com les veus de Marta Torrella i Helena Ros (Tarta Relena).

La situació actual d’emergència sanitària també ha provocat la modificació del concert de Valery Gergiev i l’Orquestra Simfònica del Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, previst pel diumenge 24 de gener. Després de la suspensió de dos concerts a Alacant, el grup ha hagut de reestructurar la gira internacional i, per tant, el concert s’avança un dia: tindrà lloc el dissabte 23 de gener en dues sessions, a les 17 h i a les 20 h. El programa també s’ha adequat i constarà de l’obertura del Tannhäuser de Wagner i la Simfonia núm. 9 La Gran de Schubert sense entreacte.

En ambdós casos, ja s’ha informat les persones que havien adquirit entrades i que es veuran afectades per aquestes modificacions. 

Pel que fa al concert de b1n0, en el marc del festival NEU!, l’actuació tindrà lloc tal com estava previst el pròxim dissabte 23 de gener a les 20 h. El duet presentarà el seu primer disc, homònim, a la sala de Cambra. Una proposta d’experimentació sonora amb electrònica i objectes quotidians, en la línia de noms com The Blaze, James Blake, Mura Masa o Tyler, The Creator. 

L’Auditori de Girona segueix treballant estretament amb el sector musical, i també amb els festivals, artistes, agents i promotor per buscar noves dates i fer possible la celebració dels concerts que es veuen afectats amb motiu de la  situació actual. S’aconsella al públic portar l’entrada descarregada al mòbil i seguir les recomanacions del personal de sala durant el concert per a la prevenció de la COVID-19.

Auditori de Girona
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.