Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ajorna la 8a edició de la Jornada Lluís M. de Puig

Sota el lema “Repensar Europa”, l’esdeveniment tindrà lloc a la primavera, al voltant del 9 de maig coincidint amb el Dia d’Europa

L’Ajuntament de Girona ha ajornat la celebració de la 8a edició de la Jornada Lluís M. de Puig a causa de les restriccions de la COVID-19. L’esdeveniment, que hauria tingut lloc a finals de novembre, s’ha programat per la pròxima primavera, al voltant del 9 de maig coincidint amb el Dia d’Europa. El lema d’enguany serà “Repensar Europa” i tractarà sobre com ha de ser el futur del continent i els principals reptes que ha d’encarar: el canvi climàtic, la intel·ligència artificial, la salut pública, l’autonomia estratègica de la Unió Europea, les migracions i la preservació dels valors de la UE. 

Coincidint avui, 10 de desembre, amb la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans, l’Ajuntament de Girona ha llançat un vídeo de les jornades, anunciant el seu ajornament i posant ja la mirada en la nova data. El material es difondrà per les xarxes socials. 

“Ara més que mai ens cal continuar debatent i pensant sobre el context polític actual en el nostre continent. Estem davant uns moments de molts canvis, accelerats per la pandèmia. Afrontem una doble transició, tecnològica i ambiental, que seran els dos pilars de futur de la nostra societat i economia. La nostra societat s’està transformant i des de Girona treballem per pujar a aquest tren de la quarta revolució industrial i ho fem en tots els àmbits, també en el de reflexionar com ens agradaria que fos el nostre futur”, ha afirmat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Amb l’objectiu de contribuir al record i homenatge a la figura de Lluís Maria de Puig, l’Ajuntament de Girona organitza des del 2013 aquestes jornades que porten el seu nom. El gironí Lluís Maria de Puig va presidir l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa entre el 2008 i el 2010. Precisament, el Consell va distingir Girona amb el Premi d’Europa el 2016.

Aquestes jornades serveixen per debatre i reflexionar sobre temes d’abast europeu: la ciutadania; el Conveni i Tribunal Europeu de Drets Humans; el desenvolupament; i la relació entre ciutat, educació i democràcia. La riquesa de les aportacions acadèmiques, professionals i associatives efectuades al llarg d’aquests anys estan recollides a girona.cat/jornadesdepuig

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.